maanantaina, kesäkuuta 28, 2010

Mummonneliöt

... päätin sitten sijoittaa samaan "teokseen" (heh), eli tein niistä kaksipuolisen pannunalusen:Ja varmasti on tukeva, 7 veljeksen Jättiraidasta virkattu!
Nyt on enää 4 KYHäelmää valmistumatta. Jossain välissä pitäisi kyllä ehtiä pientä pistelyhommaakin...
Tänä aamuna kävimme heittämässä esikoisen Nokian Kehitysvammaisten leirille. Toivotaan, että menee mukavasti; viikko siellä pitäisi jaksaa olla.
TAYS:ssakin kävimme:
Poikkesin 1/2-vuotiskontrollissa pumppuni kanssa. Sydämeni eteinen sytkytteli filmillä 220 kertaa minuutissa. Siitä johtuu kammioon - kiitos sydänlääkityksen - 60-80 kertaa, mikä tekee olon varsin siedettäväksi. Kunhan ei isompia helteitä tulisi.
Suola-arvot olivat vähän poskellaan, natriumkin vähän alamaissa, kaliumissa isompaa vajetta. Sain kehotuksen popsia banaanin päivässä ja ryystää puolet nesteestä vissyn muodossa. Ei paha "resepti".

Ai niin, kiitos kaikille kannustuksesta KYH:ni suhteen; lämmittääpi mieltä se :)!

11 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Tämähän on hyvä idea. Minä teen patalappuja, mutta taidankin virkata välityönä pari pannunalusta.

Hyvää vointia sydämellesi! Miehen piti saada kutsu touko-kesäkuussa kontrolliin, mutta eipä ole kuulunut mitään.

Katri kirjoitti...

Kivan näköinen tuli tästä viimeisestäkin aloituksesta!

Tosi vaikuttava kuvakavalkadi tuossa edellisessä viestissä!

Katri kirjoitti...

Ja unohtui toivottaa hyvää vointia! Tuo resepti kuulostaa ihan hyvältä :-)

Emma kirjoitti...

Aivan ihastuttva tuo blogin taulusi. Oletko tehnyt sen itse ja kenen malli se on, jos olet tehnyt? ;)
Hyviä vointeja.

intsu kirjoitti...

Kauniit pannunaluset ovat. Muutenkin viehättäviä töitä on kaiken aikaa sulla valmistunut. Joo.kovia helteitä ei meikäläisellekään passais tulla.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Emma: Juu, itse olen ko. pistelyn tehnyt. Mallin sain vaihdossa Kiinassa-asujalta, ja se löytyy edelleen jostain varastoistani, kun vain ehtisin etsiä. Malli on nimittäin ostettu kiinalaisesta kaupasta, jonka nimeä en nyt muista, ja jolla on nettisivutkin, kiinankieliset :).

Mari kirjoitti...

Nätti pannunalunen! Hyvällä mallilla sinulla on kyllä tuo KYH. Toivotaan, ettei tule niitä kamalia helteitä, täällä on nyt ainakin vielä lämpötila alle 20 asteen, eli ihan sellainen sopiva. Minäkin jouduin viime kesänä näihin aikoihin ottamaan elämäni ensimmäisen sydänlääkkeen, kun oli ne kovat helteet, sen jälkeen kyllä on pysynyt rytmit kurissa ilman lääkkeitäkin. Minäkin joudun muuten joskus "banaanikuurille" silloin, jos joudun astman vuoksi ottamaan kortisonitabletteja, kun ne laskee myös tuota kaliumpitoisuutta, niin olen koittanut silloin aina syödä parikin banaania päivässä. :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Todella kivannäköisiä nämä kaikki KYH-työsi. On pitänyt kommentoida niitä aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Oikein hyvää kesän jatkoa! :)

Emma kirjoitti...

Kiitos, kommenteistasi. Mikäli tuon mallin löydät niin olisin siitä kiinnostunut. Voisitko laittaa sähköpostia minulle kustannuksista yms. Osoite emma.isohaaro(at)gmail.com

Liisa kirjoitti...

Kivoja pannulappuja . Minä mietin tässä aloittavani myös isoäidin neliöiden virkkaamista. Jos tekis torkkupeiton.

Koetahan pärjäillä näillä helteillä, älä rehki liikaa ja juo,vaikuttaako se tuohon rytmiin positiivisesti?

Ritu kirjoitti...

Noista neliöistähän tulee ihan huippu ihania pannunalusia. Mä oon viimeksi virkannut isoäidinneliöitä 26 vuotta sitten, kun eka poika syntyi. Tein puuvillaisen vauvanpeiton niistä. Olis varmaan aika taas virkkailla niitä. Kiitos jälleen ideasta. Toivottavasti helteet ei ihan täysin uuvuta sinua. Minä en oo yhtään helleihminen, huomennakin lähden kylpylään, menkööt muut rannalle :)