maanantaina, toukokuuta 10, 2010

Kiitosx2!

Pojan taksikuski huikkasi aamulla, että loppuviikoksi on luvattu 24 astetta lämmintä tännekin. Vaikka ihan niissä lukemissa ei vielä olla, niin meilläpä kurjenkellot kukkii ja perhoset lentää, katsos vaikka!
Posti kiikutti tänään Lempikukkavaihdon minullekin. Pike oli pistellyt toiveideni mukaan ihanan kurjenkellon: Mukana oli mitä kauneinta tummanlilaa kangasta, joka houkuttelee kyllä viimeistelemään kukat kassin somisteiksi, kuten Pike suosittelikin. Ja, hyvänen aika, kun oli pistelyn taustakankaan värinen ompelulankakin mukana, kuulemma vaikkapa koristetikkauksia varten. Ja kaunis, aiheenmukainen kortti.
Kiitos todella ihanasta, kauniista, huolella ajatellusta ja niiiiiin mieleisestä lähetyksestä!
(Itseasiassa pikkuneiti jo varasi suunnitteilla olevan kassin itselleen. Saas nähdä, maltanko antaa...)

Ristipistoilijoiden Synttäri-SWAPissa oli minun kohdallani pienoisia ongelmia, joita emo-Jaana jaksoi selvitellä. Loppujen lopuksi sain molemmat synttäripakettini, mutta Jaana halusi silti muistaa minua ylimääräisellä nimpparilahjalla, joka tuli tänään:
Tavattoman kaunis pistelty perhonen, mistä olet noin ihanan mallin löytänytkin?
Lähetyksessä oli mukana myös ristipistolehti, ja katsopas kansikuvaa, lehteä ei suinkaan ole valittu satunnaisesti ;D.
Kertakaikkiaan kaunis ja ihana yllätys, kiitos Jaana! Noin ihana vaihtoemo täytyy pistää "korvan taakse" - mitä se sitten tarkoittaneekin :D.

Pikkuneiti potee lievää kuumetta kotosalla, joten olen ollut päivän seurana. Kävelin vain välillä koiruuden kanssa parin km:n lenkin. Ensimmäinen jämälankatyöni lupaa valmistua huomiseksi. Neuleosa siitä jo valmis onkin, vähän viimeistelyjä vain vielä teen. Toinenkin työ on lupaavasti valmistumassa, joten eiköhän se tästä käynnisty minunkin kohdaltani, tuokin tempaus, juuri ennen kuin kuu on puolessa...

3 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Ihana kun tykkäsit - tuo lila kangas sai pohjakankaan muuttumaan vähän vähemmän siniseksi :)

Upea perhonen! Yllärit on kivoja.

Katri kirjoitti...

Voi kuinka ihania paketteja oletkaan saanut! Ihanat kurjenkellot ja tosi soma perhonen sekä lisukkeet tietenkin.

Matleena kirjoitti...

Ihania pistelyjä oletkin saanut! Varsinkin tuosta perhosesta tykkään. :)