maanantaina, maaliskuuta 29, 2010

Tonttumuorille mekko

Tässäpä tuo jokusen kerran ennakoimani jämälankamekko, joka ehti vielä mukavasti valmistua Lankahamsterikierrokselle:Kuva ei tee ihan mekolle oikeutta, sillä aamu oli kuvanottohetkellä varsin tuulinen, eikä helman kellotus tule oikein esille. Harmaan ja beigen raidoituksen raja ei myöskään ole luonnossa noin voimakas kuin kuvassa näyttäisi.
Kuten jämälankaprojektissa asiaan kuuluu, mekko on neulottu useammasta eri sävystä: 2 vihreästä, 2 punaisesta, harmaasta, harmaanlilasta ja beigestä. Kaikki käytetyt langat ovat 10-20 v. vanhoja :D.
Malli on aikast' lailla oma. Hiukan katsoin kellotukseen ja kaarrokkeeseen mallia syksyn 2009 Novita-lehden tunikasta, malli nro 38.
Helma on neulottu sileää oikeaa, joka kerroksella väriä vaihtaen, miehusta 3 o, 2 n, värinvaihto 2 kerroksen välein.

Haa, sitten ihan nauruhermojen herättelemiseksi pari kuvaa, jotka otin mekostani päälläni ihan itse, ennen kuin pikkuneiti heräsi hätiin:
Mikään ei voita itsensä häpäisemistä julkisesti, joten kato, mikä ilme, kun hääritään oikein tarkkana :D :
Langankulutuskin tietysti piti mitata, kun hamsterihommissa ollaan. Se on 430 g.

12 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Hieno mekko!

Minna kirjoitti...

Voi miten ihana mekko :)

ullapulla(villan tahtiin) kirjoitti...

kaunis mekko! tekis kyllä mieli tehdä itellekin, eikä langankulutuskaan ole paha, jotenkin oletiun että lankaa kuluisi enemmänkin =)

Mari kirjoitti...

Ihana mekko! :) Ei kyllä uskoisi jämälankamekoksi, menee niin nätisti nuo raidoitukset koko mekossa. :)

Heh, hauska tuo ilme. ;) Mulla kans tahtoo blogikuvia otettaessa tulla turhan vakavat ilmeet, ja sitten pitää katkoa päitä pois kuvankäsittelyssä. ;) Kun muistaisi joskus hymyillä kameralle, ja sen kerran kun muistaa, niin ne hymyt on sitten sellaisia tekovirneitä. :D

famu kirjoitti...

Onpas sievä mekko. Mukava pukeutua tuollaiseen,kun ulkona koleat kevätilmat vain jatkuvat.- Hyvää Pääsiäistä Sinulle toivottelee puikkoja heilutteleva papinemäntä.

Virpi kirjoitti...

Aivan ihana mekko ja tosi kauniit värit siinä. Mulla alkaa olla jo aika pitkä lista "Kukahan mulle neulois tämmöisen" -neulemalleja ja tämä pääsisi sille listalle taatusti. Ehkä mun on joskus pakko ruveta myös neulomaan?!?

Mrs.Marple kirjoitti...

Hieno mekko!

Itsensä kuvaamisesta... Yritin taannoin päivittää fbookin profiilikuvani, ja onnistuin ottamaan vain sellaisia kuvia jossa näytän äitiltäni. ARGH! En minä ole tulossa vanhaksi, kamerassa vika ;)

paivis kirjoitti...

Onpa kaunis mekko.

Ritu kirjoitti...

Onpas kiva mekko ja käy sinulle tosi hyvin, kun olet niin sopusuhtainen, että voit neulemekkoakin pitää ( ei onnistus meikäläiseltä :). Ilmeesi on kyllä hauska, oikein tulee hyvälle tuulelle. Rauhaisaa pääsiäisviikkoa !

Marja-Leena kirjoitti...

Kaunis mekko.Noita värejä on minullakin ollut.Pitäis alkaa kaivelemaan.Minun mekkoon menis paljon enemmän lankaa.Hyvää pääsiäistä!

Eila kirjoitti...

Kiva mekko "muorilla".
Valokuviensa katselu on karseeta...meillä tyttö melkein kieriskelee lattialla naurusta kun katselee minusta ottamiaan otoksia, vaan eipä niitä voi itsekään nauramatta katsoa:)

Matleena kirjoitti...

Noin kauan piti lankojen odottaa, että pääsivät mekkona sinua lämmittämään! ;) Nätti siitä tulikin!

Se on tuo valokuvaaminen vakava homma, vetää suunkin niin tiukaksi! ;D Voi, voi, näkisitpä millaisia ilmeitä täällä on itsestä saatu aikaan. ;DD Olisi hauska tehdä kooste niistä kaikista, mutta kun olen deletoinut ne. ;)