keskiviikkona, maaliskuuta 17, 2010

Sain tänään Mialta synttäriswäppipakettini:
Tosi ihania lankoja! Valkoinen pellava tulikin tarpeeseen, siitä ovat varastot jo ihan loppu. Pistelysaksetkin ovat kauniit. Juuri eilen katselin yhtä saksikotelon mallia, ja tuumasin, että täytyisi hommata uudet sakset, että olisi hyvä syy pistellä kotelo :D. Että nyt on sekin asia kunnossa.
Hedelmämallivihko on kiva, ja hardangerpistovihkonenkin mielenkiintoinen. En ole tehnyt hardangeria vuosiin (melkein voisi sanoa vuosikymmeniin...), mutta kukapa sen tietää, jos joskus innostuis taas.
Ai niin, ja askartelupaperit olivat myös kiva juttu. Niitä tarvitaan kyllä aina. Varsinkin yksivärisiä, joita ei tule aina itse ostettua (kun hurahdan kaikkiin hienoihin kuviollisiin, joita tulee uutuuksina vähän väliä tarjolle.) Tässä Mialta saamassani kortissa yksivärinen paperi toimii tosi hienosti:Aasialaiskulttuureita fanittavana ilahduin kortista kovasti. - Enkä vähiten siksi, että malli on tietääkseni Cross Stitcheristä, jonka kyseistä numeroa en koskaan saanut. Ellei se sitten jälkitoimituksena vielä tule, kuten kustantaja lupasi, jo viikkoja sitten.
Laitoin nimittäin Cross Stitcheristä jatkotilauksen, vaikkei se ihan lempparipistelylehtiäni olekaan. Ajattelin, että tulkoon kumminkin, kun siinä on joskus hauskoja kylkiäisiä ja paljon kortteihin sopivia pikkumalleja.
No, sitten näin lehden vanhemmassa numerossa kuvan tuosta geisha-kitistä, ja kerrankin oikein odotin ko. numeroa, että pääsisin geishaa pistelemään. Vaan ei tullut, ei. Syy on kuulemma tuntematon, kun jatkotilauksen maksukin on tullut ajoissa. 2 viikkoa sitten kustantaja lupasi laittaa korvaavan lehden tulemaan, mutta eipä ole näkynyt...

Ohdakkeinenhan oli tämä Miankin lähetyksen tie:
Synttärinihän olivat jo 9.1., mutta kuulemma swappiparijaossa oli tullut joku s-postisekaannus, joka selvisi vasta, kun aloin vaihtoani kaipailla.
Sitten kuulemma Mia oli laittanut paketin liikkeelle, mutta se ei koskaan meille löytänyt.
Että nyt meikäläisestä tulikin sitten maaliskuun lapsi :D.
(Nyt olen ihan satavarma, että Mian posteljooni harrastaa salaa pistelyjuttuja, ja nappailee näitä lähetyksiä matkalta, koska samanlainen kämmi meille tapahtui vuosi sitten! Toivottavasti pistelevä posteljooni astuu ulos kaapista, jotta Itellan - sinänsä silmissäni varsin kirkas - maine ei himmene :D.)

Mutta pääasia, että vaihto on nyt niinkuin pittää, ja olen pakettiini kovin tyytyväinen, eli sydämelliset kiitokset, Mia!

5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Aika ihana lahjus ja kiva kortti, hiukan on kyllä ihmeellistä toimintaa itellalla, eihän täällä uskalla kohta postia lähetellä ollenkaan :(

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Olen kyllä tosi paljon harrastanut tätä vaihtelua, vielä enemmän askartelupuolella kuin kässypuolella, ja postiongelmia ei ole ollut kuin nyt toisen kerran tämän saman postiyhteyden kanssa. Muuten ovat aina lähetykset menneet hyvin perille, yleensä vuorokauden kuluessa vielä.
Että ei se Itella kokonaan huono ole :D.

Ressu kirjoitti...

oi kun mukavan paketin olet saanut. Meillä ainakin tuo postin/Itellan toiminta on tökkinyt..voisin sanoa jopa että jollei viikottain niin ainakin kuukausittain. Meille tulee väärän osoitteen postia ja meidän postia on ollut hukassa pariinkin kertaan. Viimeisin taisi olla lasten amerikan paketti. Olihan se tuolla meidän postissa, mutta posti ei ole tähän päivään mennessäkään tuonut sitä saapumisilmoitusta. Onneksi olivat olleet niin ihania tuossa meidän postipaikassa, että olivat laittaneet sen toisen ilmoituksen, vaikka sitä ei nykyään pahemmin tehdä. niin ja mummini lähetti tuossa jokunen viikko sitten tytöille paketin, niin se, jostain ihmeellisen kummallisesta syystä, se oli toimitettu Nummelaan, ei tähän Otalammelle. Samoin täältä lähtevä posti seikkailee..synttärikutsu Jyväskylään teki matkaa sellaiset 3viikkoa..

Ritu kirjoitti...

Voi voi, täytyisi laittaa ylös blogiystävienkin synttärit, kun ei niitä tietysti muuten muista. Mutta ONNEA monta kuukautta jälkikäteen :) Tuo kirjekuori-pistelysi on niin hieno, että henki salpaantuu....

Mia kirjoitti...

Heippa, hyvä että tuli perille :) 21.1. tammikuuta laitoin edellisen paketin ja ehkä hyvä, ettei tullut perille (hieman kyllä kismittää!!!), sillä tämä kortti oli selvästikin mieluisampi :)
Itellan palveluksista olen varmaan saanut enempi kuin osuuteni hukku menneiden pakettien/kirjeiden/kuorien kanssa, sillä milloin mitäkin on tässä vuosien saatossa hukkunut. Enkä voi syyttää pelkästään kotikaupungin postin toimintaa, sillä on sitä sattunut muuallakin - edellisenkin paketin latoin työpaikan postin kautta tulemaan - missä siis lienee. "Paras" myöhässä ollut lähetys meni Pirkanmaalta Helsinkiin (ristipistotyö, joka oli kirjekuoressa) reilun 4kk. Sekin löytyi, kun tein valituksen postiin. Viime vuoden pakettisi ei valituksista huolimatta ole löytänyt tietään perille enkä nyt sitten tiedä missä on tuo tammikuussa laitettu paketti.
Siitä, paljonko itella on vienyt minulta kaikkinensa rahaa hukkaamalla lähetyksiä - en edes arvaile. Ja rahassa ei voi laskea tehtyjä pistoja, aikaa, suunnittelua, toisen huomioimista yms...

MUTTA! Jos nyt pidetään mieli positiivisena, niin onneksi "kolmas kerta toden sanoi" ja sait tämän vuoden lahjan ehjänä perille.

Nuo langat ja ohjevihkonen ovat toistensa pari :) Toivottavasti löydät johonkin malliin käyttöä langoista.

Hardanger-vihkonen on ihan perusteita, ajattelin tartuttaa innon niiden pistelyyn muihinkin ;)