tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Kuori minullekin :)

Tänään toi posti minullekin ikioman pistellyn kirjekuoren. Kuoren oli tehnyt ja lähettänyt Teija. Onneksi hän ilmoitti postin myöhästymisestä Lennun kautta, joten en ehtinyt huolestua, vaan hyvin jaksoin odottaa :).
Upeasti viininpunainen tämä Teijan pistelemä kuori:(Kangas on yksiväristä, syvän viininpunaista. Aurinko vain päätti leikkiä kankaalla kuvauksen aikana, joten se näyttää läikikkäältä.)
Taisin vihjata ennakkotiedoissa olevani kiinnostunut vintagesta, ja Teija kertoi sen teeman löytämisen aiheuttaneen päänvaivaa. Viininpunainen kangas, ruusut ja koukerot ynnä kuoren sulkeva kaunis nappi ovat kyllä ilman muuta vintagea, joten hyvin täsmää :). Ja kyllä, olen samaa mieltä Teijan kanssa, että tuo eri kankaalle tehty kuvio kuoren aukeavalla puolella (en osannut yht'äkkiä päättää, kutsutaanko sitä etu- vai takapuoleksi) on tosiaan hyvä ajatus.
Sisällä Teijan kirjeen ohella herttainen kortti (ilman muuta vintage ;D) ja ruusumerkit:
Sydämellinen kiitos kauniista postista!

4 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Oih-ja voih !
-miten ihanan kuoren sinäkin sait.
Teija on tosiaan onnistunut pistelemään vanhanaikaisen tyylikkään kuoren.
Tykkään väristä,mallista ,kortista kaikesta!! :)

Katri kirjoitti...

Onpa kaunis kuori, ihanan värinen ja aiheinen!

Srinity kirjoitti...

On todella kaunis kuori. Ja hauska idea tehdä se pystysuuntaan eikä perinteisesti vaakaan. :)

tanja kirjoitti...

Hei, aivan ihanan kuoren olet saanut. siskoni on menossa kesällä naimisiin ja mielessäni oli juuri tuo takakanteen kirjailtu lintu+sydänaiheinen kuva...
ajattelin siis että olisin häälahjaksi kirjaillut tuon kuvan pöytäliinaan....en vain tiedä kuvalle nimeä ja tässä yritän salapoliisin työtä tehdä. Mahtaisitko pystyä auttamaan mikä on tuon mallin nimi tai mistä tuon mallin voisi käsiinsä saada?
T.Tanja