perjantaina, tammikuuta 08, 2010

Synttäripostia

Ensimmäistä kertaa osallistun synttäriswapiin, tuolla Ristipistelijöiden blogin puolella, ja jo hyvissä ajoin tällä viikolla tuli upeaa postia Pikeltä.
Tämä hänen pistelemänsä rasiankansi on niin kaunis, että sanat eivät riitä kertomaan:Ihana pistely!!! - Ja juuri sopiva tämmöiselle "pakkasen lapselle". (Kuulemma silloin, kun synnyin, Tyrväällä oli yli 40 astetta pakkasta. Siitä kai toinen nimenikin, Talvikki.)
Rasiassa oli sisällä tosi monipuolinen ylläri, nappeja, nauhoja, neuloja, lankoja - vaikka mitä hauskaa:
Ja nämä eivät mahtuneet rasiaan, vaan tulivat vielä lisäksi, kaksi pistelymallia (oikeanpuoleisessa mukana myös perferoitu paperi, helmiä ja - ah - ihania pikkuruisia puisia pyykkipoikia!), kaunista Atalien pistelylankaa ja kaksi upeanväristä käsinvärjättyä aidan-(siis aida-kankaan ;D)palaa, kera vitsikkään pupukortin:
Tuo "All I Need is Love" -malli polttelee jo ihan sormissa, kun tekisi mieli käydä käsiksi. Sopisi tavattoman hyvin keskuskuvioksi olohuoneen samanmallisen (isän tekemän) pöydän liinaan. (Tuo kaunis Atalien lanka ei taida kestää pesua, eli en taida sitä malttaa käyttää liinaan, kun minä kumminkin suttaan pöytäliinan aina jollain, mämmikoura kun olen :D.)
Oli kyllä niin tavattoman ihana ja kaunis ja jännittävä ja monipuolinen paketti, että en meinannut todeksi uskoa! Kiitos-kiitos :)!
- Kaksi lähetystä kai pitäisi saada, mutta toisesta lähettäjästä ei sitten ole kuulunutkaan. Olisikohan tullut kiire vai unohdus? Ei sen puoleen, synttärithän ovat vasta huomenna :D. (Joskaan lauantaisin ei Kusti polje, vaan viettääpi viikonloppuvapareita.)
Niin, ja meinasivat synttärit unohtua itseltänikin, kun on ollut tässä niin paljon muuta, hautajaisjärjestelyistä ruveten...

15 kommenttia:

Pike kirjoitti...

KIva kun tykkäsit! Pyykkinarumalleja on kiva bongailla... Onnea vielä tätäkin kautta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lahjus ja onnea huomiselle päivänsankarille.

Lennu kirjoitti...

Tosi ihana lahja, onnea etukäteen jo!

Villiviini kirjoitti...

Oikein paljon onnea jo etukäteen! -Voi, olisipa nyt kamera käsillä, niin lähettäisin ihanan auringonlaskukuvan sinulle synttärilahjaksi.

Lahja on upea ja toivottavasti se piristää ja tuo voimiakin kaiken muun keskellä.

Ritu kirjoitti...

Jaa, vai huomenna. Onnea jo etukäteen ! Oletkin saanut tosi ihanaa synttäripostia. Minulta tulee nyt onnittelu tällä tavalla, ois pitänyt tajuta aikaisemmin. Jos pistelisit elämäsi kirjokangasta, niin nyt sinulla olisi siinä värejä laidasta laitaan. Voimia myös hautajaisjärjestelyihin.

JaanaS kirjoitti...

Kylläpä sait ihanan lahjan! Onneksi olkoon synttäriesi johdosta.

Ritu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Jotenkin ajattelen, että olet tavattoman vahva ihminen, kun pystyt siunaamaan oman isäsi. Siinä ei voi varmastikaan kovin ammatillisesti asiaa ajatella. Minä vollasin isän siunauksen ajan niin kamalasti, ettei ois multa ikinä onnistunut. (Vaikkakin olin jo luopunut isästä paljon ennen kuolemaa dementoitumisen myötä ja lähtö oli helpotus.)Puhuin kyllä muistotilaisuudessa ja siellä jo nauratti hauskat muistot. Juuri ne muistot ovat niin lohduttavia.Kuten sinullakin.

Marleena kirjoitti...

Mukavaa syntymäpäivää!
Aika upea lahja.

Anne S. kirjoitti...

Onnea onnea onnea ihan roppakaupalla! Olisinpas nyt tiennyt synttäreistäsi ennemmin, olisin kortin tekaissut :)

Mari kirjoitti...

Onnea syntymäpäivänäsi! :) Sinulla on sama synttäripäivä kuin äidilläni. Ihanan lahjan olet saanut! :)

marelo kirjoitti...

Onnea synttäri sankarille.

marelo kirjoitti...

miten voi osallsitua tuohon ristipistomartatooniin mikä on torstaisin?
oletko käynyt tälläisellä ristipisto- ostopaikassa http://www.hershop.fi/

Ninnu kirjoitti...

Päivän myöhässä olevat synttärionnittelut!! Ihania asioita sait.

Voimia kovasti hautajaisjärjestelyihin!

marelo kirjoitti...

miten tänne voi pyytää kutsua kun tulee sellaienn sivu kirjaudu siään ja en pääse pyytämään kutusa
http://ristipistoilijat.blogspot.com/.

Srinity kirjoitti...

Valtavan ihana tuo rasia. Ihanat värit ja kaikki! :)