tiistaina, joulukuuta 08, 2009

Piffi meni perille

Viime elokuussa lupailemani pif lähti eilen Villiviinille ja oli tänään jo perillä. Ideahan oli lähettää (vähintään) 5 taravata, ja tämmöiset laitoin:Eli askartelemani kortin ohella pikkutilpehööriä esim. nukkekotiin, lankadokka, "tyhjä" palapeli itse askarreltavaksi, puusydämiä ja pari silityskuvaa sekä pistelty sydän, josta lähikuva:
(Enpä osaa tuosta mallin PDF-tiedostosta tehdä linkkiä tähän hätään, mutta suunnittelijan sivuilta voi löytää reitin, tai "googlettamalla "Heart Stitcher". Moni muukin on tämän pistellyt, joten ehkä kaverien sivuilta löytyisi suorakin linkki :).)

2 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Tulin vielä uudestaan kiittämään, kun arvasin että olet ottanut hyvän kuvan. Tämä sydän on todella ihana! Toivottavasti löydän mallin tai jospa joku kertoo osoitteen? Palapeliä en muistanut mainitakaan enkä ehkä kaikkia muitakaan ihanuuksia. Kiittää ja niijaa!

Raisa kirjoitti...

tulipa tänään Piffi myös mulle. Tuhanner kiitokset, ihana paketti ja se sydän, oih, se on niiin ihana. Olen sitä pyöritellyt ja yrittänyt etsiä arvoistaan paikkaa, mutta katsotaan nyt mihin laitan. En ole vielä saanut kuvaa blogiini, mutta päivittelen kunhan ehdin...
Kiitos vielä kerran :) <3