maanantaina, joulukuuta 28, 2009

Kiitokset ihanista joulutoivotuksista ja -tervehdyksistä!
Tuli hinku antaa itsestä jonniinmoinen elonmerkki, joten ihailenpa täällä teidän kanssanne joulupukin antimia.
Ritu yllätti minut joulun alla makeella goottihenkisellä paketilla (hämähäkkipussukalla, serveteillä, pikkupussilla ja salmiakkirasialla).
- Tuo karkkipaperista ommeltu pikkupussukka (toinen oikealla) on tosi söötti! Mukavaa saada uusia askarteluvinkkejä ;).
Pikkuneiti suri, että äiti kun aina laittaa kaikille muille lahjoja, mutta kukas äidille lahjoja antaa? Niinpä sain pikkuneidiltä monta pientä pakettia:
Tuo keltainen on pikkuneidin neuloma ja huovuttama patalappu, jossa on neulahuovutettu punainen koirankuva. Huovutetun valkoisen koiran tyttö oli viimeistellyt rintakoruksi. Pikkuneidin muovailemat savihahmot ripustin punaiseen silkkinauhaan ja ikkunalle roikkumaan. Punainen liina on perinteinen vohvelikirjonta, ja runovihkokin on tytön käsialaa :). - Isäntä sai tytöltä "Suomen Lasten Kalevalan".
Anoppi muisti meitä kahdella "Kaivo"-lakanalla ja korttipohjapakkauksella:
Ja tämän päälle tuli tietysti melkoinen keko makeisia.
Isäntä osti minulle jo perinteeksi muodostuneen "Vihreät Kuulat" -rasian. (Jonka yleensä esikoinen tyhjentää jossain vaiheessa joulunpyhiä. Hän kun pitää marmeladista, muttei suklaasta.) Hän kätki sen minulta piiloon hattuhyllylle, minun (!) vaatekorieni joukkoon, joten taisinpa löytää sen kyllä jo ennen joulua, mutta tiesin tietysti, että se oli oikeesti piilossa...
Niin, ja sitten isäntä osti minulle kaksi pussia Laku-Mixiä, jotka löysin jouluaatonaattona kauppakassia tyhjentäessäni, ja laitoin vähin äänin kaappiin :D.

1 kommentti:

Mimiko kirjoitti...

Mä taas en saanut taaskaan kuulia, vaikka niitä taaskin toivoin >:(
Mutta Kaivo-settejä tuli meillekin :)
Onkohan ne olleet tarjouksessa? Musta-ruskeat tuli meille, ihan just oikean väriset :)
Mä en kyllä suuremmin ole innostunut Marimekosta, mutta kyllähän noita käyttää.
Varsinkin kun just aattoaamuna ukkoselleni totesin, että pitäisi ruskeat pussilakanat hankkia. Ja sitten ne tulikin pukilta :)