tiistaina, marraskuuta 10, 2009

Pikkuneidin taidonnäytteitä

Tyttö sai valmiiksi jo reilu vuoden työn alla olleen uurastuksensa, painetulle pohjalle tehtävän koira-aiheisen ristipistotyynyn: Ja nukkekotiaan tyttökin on nyt aherrellut, sisustus on ihan hänen omaa kädenjälkeään:
Tyttö halusi tehdä ikioman nukkekodin. Minulla työn alla olevaan osallistuminen ei hänelle riittänyt. Ihan hyvä niin, koskapa hän on hyvin uuttera askartelija, eli minulle ei jäisi yhteisprojektissa mitään tehtävää: nämä kalusteet ovat syntyneet viikon sisällä :).
Tämä nukkekoti on kyllä rakenteiltaan aika "räjähtänyt", sillä vanhemmat pojat mm. istuivat sen katon poikki silloin vuosia sitten. Seinäpaperitkin ovat repeytyneet, mutta niitä tyttö ei halunnut vaihtaa, vaan selitti, että tämä on semmoinen kulunut ja kauan asuttu koti. Täällä kumminkin kuulemma asuu lapseton pariskunta palvelijansa kera...

8 kommenttia:

Mireli kirjoitti...

On kyllä tyttö perinyt äitinsä kädentaidot! Suloinen tyyny ja nukkekotiakin ihailin suuresta kuvasta :)

Anne S. kirjoitti...

Taitava tyttö !! Ihana tyyny, ja nukkekoti on täynnä kaikkea kivaa. Vai lapseton pariskunta ja palvelija ;) Kyllä siellä kelpaa asustella !

Villiviini kirjoitti...

Joo-o, on tyttö tullut äitiinsä. Hienoja töitä! Nämä ovat arvokkaita kädentaitoja, jotka eivät varmaan koskaan unohdu.

Minna kirjoitti...

Aivan ihana tyyny ja kiva on tuo nukkekoti harrastuskin :)

Neili kirjoitti...

Tyttärellä on ihanat työt.

Pitsihame kirjoitti...

Ihastuttava on sinun nukkekotisi, vaan niin on tyttäresikin. Tyttäresi nukkis on sitten varsin sisustettu palvelijalla varustettuun lapsettomaan kotiin! Upeat ideat ja niin ovat toteutuksetkin!
Koiratyynyn tekeminen osoittaa myös kärsivällisyyttä ja mainioita kädentaitoja!

Ninnu kirjoitti...

Hieno tyyny ja aivan upeasti sisustettu nukkis!

Matleena kirjoitti...

Pitäähän minunkin kehua noin näppärää tyttölasta. :) On niin taitava käsistään näköjään jo nyt, niin eipä tiedä millaisia luomuksia tekee, kunhan varttuu vielä. Terkut vain hänelle!