perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Neulepaitaa

Enimmäkseen on tullut näprättyä noita nukkisjuttuja askartelublogin puolelle, ja sitten podettua jonkinmoista mahataudin poikasta, mutta eipä siitä sen enempää.
Nuorimmalle nuorelleherralle rupesin neuloskelemaan vanhasta samettilankavarastostani paitaa: Takakappale on siis valmis. Neulepinnan idea tuli Novitan syksynumerosta, mutta silmukkamäärät eivät sopineet tälle lankavahvuudelle, ja kokonumerotkin olivat vähän pienenpuoleisia, joten soveltaen mennään.
Meidän nuoriso on nyt senikäistä, että on varsin tarkkaa vaatetuksesta. Tälle nuorelleherralle tarttis olla sinistä vaan. Onneksi tuota siniharmaan sävyä löytyi muutama nyssykkä. Laitan sitten hihat vissiin vähän eri sävyllä (harmaanvihreällä, ehkä).

3 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Onpa kiva malli ja hyvä väri. Mukavaa viikonvaihdetta!

marelo kirjoitti...

marelon pistelyvaihtojen sivuilla on menossa arvonta seuraavasta pistelyaiheesta. Käy osallistumassa

intsu kirjoitti...

Kivan näköistä neulepaitaa on tulossa. Täällähän on tapahtunut vaikka mitä hienoa sitten viimekäyntini! Heti on niin katselemista/lukemista paljon,kun en ole hetken ollut koneen äärellä. Kiva sun pikkulikkas,kun harrastelee kaikkee hienoo. Ihanan ristipistokortinkin olet tehnyt. Toinen toistaan kauniimpaa näki olevan myös askartelun puolella.