sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Villatakkini

... on nyt valmis, ja vetää tässä tai-jia emäntänsä päällä, kylmänä, sateisena sunnuntaiaamuna: - Mutta pitihän sitä vähän mannekeerata, kun jotain on valmiiksi saanut :).
Ja villis edestäpäin, vaateripustimessa roikotellen:
Eikös tule porkkanalaatikko tästä neulepinnasta mieleen? Minulle ainakin, vaikka lanka onkin Novita Marjaretki Lakkaa.
Neulemalli on mukailtu Novita Talvi 2008, malli nro 68, neulepuseromallista. Alkuperäisversiossa lankana oli käytetty Novita Windiä, mutta neuletiheys ei paljon Marjaretkestä poikennut.
Pitsineulemalliin tuli pieni fiba selkäkappaleelle, mutta eipä tuo mielestäni isommin haittaa. Joka tapauksessa ihanan lämmittävä takki tuntuu olevan, ja mukavan napakka käyttää.
Seuraavaksi ohjelmassa taitaakin olla taas villasukkaa - tai kaulahuivinkin voisi tehdä, kun on näin pahuksen kylmä!
Kanavatyötäkin aloittelin, vaikka joskus jo mielessäni vannoin, että yhtään kappaletta en semmoista enää tee, kun ei seinille mahdu. Mutta kun se on niin mukavaa hermolepoa, ja helpompaa pisteltävää kuin ristipistot, nyt, kun illat ovat taas kovin pimeitä. Sitäpaitsi löysin pari niin hellyyttävää pakkausta Käsityökorin tarjoussivuilta, että kiusauksen vastustaminen kävi ylivoimaiseksi :).
Mutta nyt tuli viime sunnuntain "Täällä Pohjantähden alla" -jakso kuunneltua, eli on aika mennä lasagnenlaittopuuhiin, isännän avuksi :).

7 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Siitä tuli pirteän kaunis! Minulle ei tullut heti porkkanalaatikko mieleen, ennen kuin sanoit :-).

Villiviini kirjoitti...

Juu, porkkanalaatikkoa on, mutta kaunista joka tapauksessa. Tämä valaisee harmaankin päivän!

Matleena kirjoitti...

Ai että porkkanalaatikkovillis! ;D Eihän ne porkkanan ja hillan, siis lakan, värit kauhean kaukana toisistaan ole. Kivan ja pirteän näköinen on takkisi!

Mari kirjoitti...

Kaunis malli ja tuo väri on aivan ihana! :) Kauniisti sopii Marjaretki kyllä myös isommille pinnoille, ja uusimmassa Novitassa olivat melkein sen hoksanneetkin; siinähän oli yksi pusero, jossa oli Mustikkaretkeä neulottu yhdessä Rose Mohairin kanssa. Ei ollut kuitenkaan ihan niin hieno, mitä se sinun tekemäsi tytön Mustikkaretki-pusero. :) Hyvin kyllä sopii tuo Lakkaretki tähän sinun puseroosi! :)

Srinity kirjoitti...

Kaunis! Lämmin väri ja lämmin neule samassa paketissa, hyvä yhdistelmä. Koska en ole suuri lakkojen ystävä niin porkkanan puolelle kääntyy minun mielessä. :)

intsu kirjoitti...

Pirtsakka ,kaunis kiva villatakki. Niin kylmältä taas tuntuukin,että lämmintä on saatava päälle!

Eila kirjoitti...

Todella kaunis malli ja lempivärini oranssi! Aivan ihana!