maanantaina, lokakuuta 26, 2009

Ihan panikoiduin ja murhe mursi mielen, kun Lennu ilmoitti, että De fil en aiguille lopettaa ilmestymisensä, ja kohta vanhojakin numeroita on vaikea saada :(. Niinpä äkkiä shoppailemaan Violariumin sivuilta kaikki suosikit talteen:Viime viikon maanantainakohan nämä nyt tulivat, vai kuinka... Oli 11 C4-kokoista kirjekuorta laatikossa, joten kylläpä posti silloin ilahduttikin.
Olinkin jo ehtinyt ihmetellä, että mitä se posteljooni siellä laatikolla niin kauan aamusella puuhaili, mutta olihan hänellä ollut iso homma, kun oli tunkenut nuo kaikki ja vielä uusimman Cross Stitcherin ja pari askarteluvaihtokuorta pienikokoiseen Bobby-laatikkoomme :D.

Nyt ei ole ainakaan vapaa-ajanongelmia, kun olen tulkkaillut ranskaa ruotsi/englanti/saksa/latina-pohjalta :D. (Ja näiden lisäksi on meneillään iltalukemisina Amos Ozin sinänsä loistava kirja Tarina rakkaudesta ja pimeydestä, jonka ainoa varjopuoli on, että siinä on 649 s. luettavaa. Mutta se on sentään onneksi suomeksi.)

3 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Kylläpä sinulla kielitaitoa riittää, vielä latinakin ! Ja etkös sinä ole lukenut opiskellessasi kreikkaa ja hebreaakin ? Jos tarvitset savonnusapua, käänny puoleeni. Vois joissain oikein kieroissa ohjeissa auttaa :)

Mari kirjoitti...

No niinpäs näemmä olet vähän käynyt ostoksilla. :) Harmihan tuo on, kun Defa lopetetaan, niissä on paljon kaikkea kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, nyt mä tiedänkin mistä pyydän lehtiä lainaksi jos jotain satun tarvitsemaan.... =) T:virpi