perjantaina, syyskuuta 11, 2009

Voimasukat

Nalle Aloeverasta Heinälatoon hehkuvanpunaiset Miljat: Ihania ovat nämä uudet "öljytyt" Nalle-langat, ylistelen täällä taas. Nämä ovat tosi pehmoiset ja lämpöiset!
Ohje oli laadittu 7 veljekselle ja puikoille 3,5, joten jännitin, sopiiko ohuemmalle Nallelle ja nro 3:n puikoille, mutta hyvin tuntuu sopivan. Sitäpaitsi sukkieni pitää olla napakasti istuvat, että mahtuvat hollannikkaisiin, joilla klompsin tuolla pihamaalla, milloin koiran perässä, milloin posteja noutamassa.

Ai niin, ja kiitos paranemisentoivotuksista. Tämä on joku ihan pikkuflunssa vaan. Epäilen, että toissapäiväinen itsepäinen lenkkeily myrskytuulessa taisi olla "pöpön" moottori, ja oireet ovat jo tipotiessään, pientä nuhaisuutta ja niskasärkyä lukuunottamatta. (Joista jälkimmäinen saattaa olla käsityöperäinen?)
Eipä siis liene ollut sikainfulenssaa, vielä, valitettavasti, sillä olisihan se ollut tosi hauskaa, jos se olisi mennyt näin sutjakasti ohi. En toki voi kieltää, etteikö sen uhka sydäntautista hieman pelottaisi, vaikka olenkin pyrkinyt sen sulkemaan pois mielestäni, koskapa pelko ei ole kovin rakentava tunne.

Autokuume täällä vähän nostaa päätään, mutta se on ainakin ensi vaiheessa aika harmiton vaiva. Appiukko kun kävi esittelemässä "uutta" kiesiään (kiesi=auto, ei siis Audi, niinkuin joku voisi viime aikojen uutisoinnista päätellä :D), ja aloin minäkin mieliä itselleni pientä, nelipyöräistä kauppakassia. Meillä kun on vain tuo kuorma-autoksi rekisteröity paku, jota ei minun kortillani saa ajaa. Pitää tässä punnita etuja ja haittoja. Meiltä on kaupungille 12 km, eikä julkisia liikennevälineitä ole, joten sikäli auto olisi perusteltu. Sitäpaitsi toiseksi vanhin poika menee ensi syksynä lukioon, ja minkäännäköisiä kuljetuksia täältä ei järjestetä, joten niinä päivinä, kun mieheni ei pysty järjestämään työaikojaan pojan koulupäivän mukaan, voisin toimia "taksina" hänelle... Hmm, mitähän siitäkin muuten sitten tulee...

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Sinullahan on vauhti päällä sukkien teossa! Punaiset sukat lämmittävätkin mukavasti. ;)

Kiva, että tauti hellitti jo, olipa sitten mitä laatua hyvänsä. Mutta siihenhän sitä saadaan varautua, että tuo sikalentsukin iskee meihin lähes kaikkiin. Mutta ei sekään kaikille kuulosta tekevän kovin voimakkaita oireita.

Vai autokuumeessa olet nyt! Saapa nähdä, mitä laatua se on. Meillä se yleensä ainakin miehelle tullessaan ei päättyy vasta kaupantekoon! ;D Mutta ihan puolustettavissa oleva hanke sinulla noissa oloissa.

intsu kirjoitti...

Hienot pirteät sukat on! Voi minä en yhtään pärjäisi ilman autoa. Eihän meillä isäntä mua ehtisi kuskata ja hän ei käy kuin rautakaupoissa,ei koskaan lankakaupassa,Tiimarissa,askartelipuodeissa ym välttämättömissä liikkeissä:D Joo,että hanki vaan kauppakassi,kyllä se paljon auttaa moneen asiaan.

Katri kirjoitti...

Oi kuinka upeat sukat!

Auto on ihan ehdoton meikäläiselle ison koiran omistajalle. Pieni autokuume alkaa olla päällä, tuo nykyinen ikääntyy hyvää vauhtia (on kyllä hyvä auto muuten :-)

Kovasti on kaikenlaista tautia liikkeellä, muutakin kuin sitä sikaa... Hyvä tuuri on, jos niiltä yhtään välttyy.

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat! :)

Minäkin vähän pelkään sikainfluenssaa, tai siis toisena päivänä pelkään enemmän, toisena vähemmän, kun kuulun itsekin astmaatikkona riskiryhmään. Tavallinen pikkuflunssakin yleensä aiheuttaa sen, että henki menee ihan tukkoon, saati sitten joku pahempi tauti. Mutta jos se tulee niin sitten tulee, ja kaikkeni tietenkin teen, etten tartuntaa saisi. :)

Kiva, että sinun flunssasi on jo paremmalla mallilla! :)