tiistaina, syyskuuta 01, 2009

Nalleja kerrakseen :)

Kiitos, Pike, tänään kotiutuneesta nallepistelyvaihdosta!! Lähikuva pistellystä esineestä: - joka on - peltirasia! (Ja niistähän mie tykkään: niitä ei voi olla ikinä liikaa - eikä edes tarpeeksi!) Pian se täyttyy - hmm, vissiin nalleaiheisilla napeilla ja koristeilla, sillä rasia sisälsi pesämunan, suloisia nalleaiheisia koristenappeja:
Enpä ole noin hienoja ennen nähnytkään! Nyt siis täytynee tehdä lisää nalleaiheisia pistelyitä, että saa napit käyttöön :).
Ja mikä ettei, kun kuoresta löytyi pala nallekangasta viimeistelyihin. Ja nalleaskartelutkin onnistuvat, kun Pike oli laittanut mukaan nalletarroja. Ja kauniin päärynäkortin rinnalta löytyy vielä - pandakitti! (Kiina-fani kiittää ja kumartaa)
Tämä täytti ja ylitti kyllä kaikki odotukset: valtavan iso nallehalaus Pikelle huolella kootusta vaihdosta!

3 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Ihanaa kun tykkäsit! (Minä kun caan oppisin, ettei lankaa saa kuljettaa työn takana... kuultaa ja paistaa läpi...) Ja pakkohan se pandakitti oli laittaa kun bambuja itse pistelit :)

marelo kirjoitti...

ihku paketti. Nyt tuntuu, että kaikki ovat nalle pistelyyn pistäneet parastaan koska kaikki ovat saaneet valtavan upeita paketteja.

Katri kirjoitti...

Ihana paketti!