perjantaina, syyskuuta 18, 2009

Kuka olisi pari vuotta sitten uskonut...

... tätä poliitikkojen lahjussotkua, meinaan.
Hyvä, että nyt ollaan hiukka ajankohtaisemmin liikkeellä kuin tuossa Kekkos-kritiikissä, joka aikoinaan alkoi vasta, kun Urkista aika jätti, eikä ihan heti sittenkään. (Enkä nyt tarkoita, etteikö Kekkonen ollut juuri sellainen presidentti, jonka Suomen kansa silloin ansaitsi. - Ja niinpä ovat kai nämä kansanedustajatkin nyt...) Ollaan taas vähän kuin "suuren maailman" meiningeissä kiinni. Missä ei taida paljon kehumista olla.

Sen sijaan tuon vanhusten kohtelun kyllä olisi arvannut/tiennyt jo vuosia sitten. Onhan siitä puhuttu.Kiva sanoa, että mikseivät omaiset auta enemmän. Entäs, kun ei ole omaisia, tai jos on, he ovat kaukana, tai mikä myös mahdollista (!), eivät välitä. Saakos vanhusta siinä tapauksessa sysiä, miten sattuu? Minkähän takia Kehittyvien Maakuntien Suomi ja Nova Group eivät antaneet rahojaan vanhustenhoitajien palkkaamiseen? Ai niin, eihän se olisi poikinut hyviä diilejä...

Se paineiden purkamisesta. On täällä käsitöitäkin tehty, mutta pikkuneidin villis on vasta hihavaiheessa, joten mitäpä minä niitä palasia näyttelemään.
Pistelyt ovat olleet tosi PIENIÄ (ks. täältä :D.)

3 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Töissä kun laitan lööppejä esiin, niin on kolme asiaa johon olen kyllästynyt: Lahjussotku, Tommy Tabermanin sairaus ja Vesa-Matti Loiri... Mutta toisaalta ne on merkkejä, ettei mitään isoja onnettomuuksia ole sattunut, kun "vaan" noista kirjoitellaan

Amalia kirjoitti...

Joo ja rahaa riittää johonkin oikeuden käyntiin, mihin medän kansalla ei ole osaa, eikä arpaa. Olis nekin miljoonata käytetty vanhuksiin. Hoitajia kyllä varmaan olis, mutta kun eivät suostu tekemään talkoilla.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tuosta Ruanda-oikeudenkäynnistä:
Onhan Suomikin siihen tavallaan osallisena, kun syytetty kerran on nykyään suomalainen.
Eri asia on, pystytäänkö asiaa ratkaisemaan missään maassa oikeudenmukaisesti...