sunnuntaina, syyskuuta 06, 2009

Arvaas mitä?

Sitä vaan, että sukkia, tietysti :D. Tästä siis toiset hyväntekeväisyyssukat Sukkasadon Heinäladon sadonkorjuuseen: Novitan Nalle Marjaretki -sukkien ohjeella perussukat, joissa joustinneule jatkuu jalkapöydälle, noin kokoa 38. Lankana edelleen Nalle Colorin violetti sävy. Menin aikoinaan ostamaan tuota lankaa kilon verran, "halvalla" kun sain, ja nyt tuntuu, että sitä riittää ja riittää... Nämä sukat menevät vielä esikoisen koululle syysmyyjäisiin.

Hehkuttelin, että sitten pääsenkin tekemään pitsineulesukkia tyttärelle, vaan ei. Erehdyin kysymään häneltä, mitä hän haluaa. Langaksi hän valitsi Nalle Marjaretki Puolukan, mikä on oikein mukavaa vaihtelua, vaan niinpä vain haluaa sileät perussukat. Niitä siis sitten. Tulevatpahan ainakin nopsasti valmiiksi, kun jalan koko on siinä 35.

Kerroin taannoin, että maalasimme olohuoneen yhden seinän vaaleanpunervan ruskeaksi. Eilinen päivä kului sutjakasti, kun tuijottelimme isännän kanssa seinää, ja mietimme, mimmoiseen järjestykseen laittaisimme ruuveja seinälle.

Minä visioin, isäntä hääri kiviporan kanssa. (Toisinpäin jos olisi ollut, niin en uskalla kuvitellakaan, millainen lopputulos olisi ollut :D.)
Mutta eivätkös olekin nyt sukukuvat sulavassa sommitelmassa (mitä nyt vähän vinossa, mutta sitä ei lasketa):

5 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus tuo teidän seinä ja ristipistotyösi sopii siihen hienosti. Seinän väri sopii myös esineisiin ja kaikkiin. Ihanalta näyttää.

Katri kirjoitti...

Ahkerana olet noiden sukkien kanssa ollut!

Tosi mukavan näköinen seinä! En tajunnut silloin kun tuota bambutyötä pistelit, että kuinka iso siitä tuleekaan. On se hieno, ja sopii noiden muiden kuvien kanssa seinälle hienosti!

Mari kirjoitti...

Nätit sukat nuokin, ja kauniisti aseteltu kuvat yms. seinälle. :) Mää oon varmaan ennenkin tuosta viulusta kysynyt, että kuka sitä soittaa... ;) Siis toivottavasti sitä soittaa joku, viulut tykkää että niillä soitetaan. :D (köhöm, itselläni ollut oma viuluni 13 vuotta kotelossa lähes koskemattomana...)

Eila kirjoitti...

Ihanan tuo bambumetsätaulu.
Kiitos kovasti palkinnosta, se oli mieleinen, olinkin salaa toivonut saavani jotain sinun pistelemää:)

Ritu kirjoitti...

Nyt kutsu sisustuslehti teille, on niin mahtava seinä ! Tuo bambu-työ on todella upea tuossa yhdessä vanhojen kuvien kanssa. Ja mikä mahtava urkuharmoni !!! Otetaanko virtuaaliset virrenveisuut, sä soitat ja poljet tuota ja yhdessä kailotetaan :) Minäkin saan töissä joskus soittaa virsiä tuollaisella, ja yksi miespuolinen työkamu sanoi, että hänelle pitäs maksaa siitä, kun joutuu kuuntelemaan harmonisäestystä :) Minä tyttö vaan poljen kovemmin!!!