maanantaina, elokuuta 24, 2009

Tänä aamuna tunsin olevani sairaanhoitaja, niinkuin jokainen äiti kai silloin tällöin... Kuumeiden mittausten, otsan tunnustelun ja köhinöiden kuuntelun jälkeen lopputulema oli: neiti jää kotiin pikkulämmössä, kurkku kipeänä, toiseksi vanhin jää vielä viettämään säädettyä "kuumeetonta päivää", nuorin poika lähti köröttelemään bussilla kouluun ("kurkku on kipeä, mutta ei se haittaa", sanoi hän) ja esikoinen lähti taksilla Aitoon bussille, nenäliinat reppuun pakattuna (- saas nähdä, tuleeko jossain vaiheessa viikkoa "paluupostissa" kotiin. Tai haettavahan hänet sitten sieltä on, jos kuumetta nousee. Mutta toivottavasti ei.)
Niin, että positiivisen (voi jestas, kirjoitin ensin "postiviivisen" :D) mielialan kohottamiseksi kuva ihanasti tuoksuvasta liljasta: (Tuoksua ei valitettavasti voi siirtää...) - Terälehdet ovat kylläkin näin lähikuvassa jotenkin myrkyllisen näköiset, mutta eikös tuo lilja yleensä myrkyllinen olekin?

1 kommentti:

Kirsi74 kirjoitti...

Onpas kauniin näköinen lilja :) Yksi mun lempikukistani. Mukavan näköisiä käsitöitä olet tehnyt, mulla on muuten ylemmästä postauksesta siitä pienemmästä pyöreästä liinasta tehty isompi liina (ts. ompelin niitä yhteen :), tuli ihan kivan näköinen. Mukavaa alkavaa syksyä ja käsityöintoa!