keskiviikkona, elokuuta 12, 2009

Askartelublogin puolelle tulikin kirjoitettua peräti 4 päivitystä, mutta tänne tänään - ainakin toistaiseksi - vain tämä yksi: Tämän Mango Pratique -kirjan tilasin ja sain eilen Käsityökorista. En välttämättä tykkää kaikista ko. sarjan kirjoista, mutta tämä lienee - Beatric Potter -kirjan rinnalla - mieluisin käsissä pitelemäni pistelykirjanen. Vaikka kuinka paljon ihania vintage-tyylisiä malleja. Monet olisivat oivallisia ATC-käyttöön, joten täytynee kokeilla sitäkin. Teinhän kauan sitten toisen tekemästä pistelykuvasta yhden ATC:n, ja se oli oikein mukavaa.

Tästä löytyisi varmaan kivoja pistelyaiheita myös upouuden nukkekotimme sisustukseen...

3 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Kyllä olen huomannut valtavan opinhalusi ja aina kaikkea uutta ja kivaa keksit ! Meillä alkoi kans tänään koulu, eilen oli jo suunnittelupäivä. Helppoa oli aloittaa tuttujen lasten kanssa. Nyt mulla on sitten Lukukirjan op.opas iltalukemisina, kun on mulle uusi kirja. Siihenpä sitä luultavasti aika helposti nukahtaa :)

Ninnu kirjoitti...

Kirja näyttää kivalta! Kannesta tulee mieleen hilpeä 20-luku :-).

Sinulla on samanlainen nukkekoti kuin minulla! :-)
Ostin sen joitakin vuosia sitten Helsingistä Piirongista. Varsinkin joulun aikaan sitä on ihana sisustaa. Tapettiliikkeistä saa vanhoja mallikirjoja ja niistä saa kivoja tapetteja nukkekotiin. Ehkä tiesitkin tämän, mutta kerroin kuitenkin :-).

Villiviini kirjoitti...

Vai olet sinäkin nyt nukkekoti-ihminenkin. Tähän hurahtaa alta aikayksikön, voin todistaa. Taidan raportoida vielä vuodatukseen vähän omista rakennushankkeistani, jos ei uni yllätä. Mutta sitä ennen samaan syssyyn kehun bambu-työtäsi, joka on kerrassaan upea ja toivotan lapselle hyviä päiviä Aitoossa.