perjantaina, toukokuuta 01, 2009

Tuulinen vappulounas

... nautittiin pitkin pihaa. Otin perinteen mukaan kuvan "laput silmillä":Meidän perheessähän on 1 tyttö ja 3 poikaa, mutta kuvassa on 2 kumpiakin, joten arvattavasti joku kyläilee jossakin...
Lounaalla oli mitä kulinaarisin menu: makkaroita, kebakkoja, kananugetteja, perunasalaattia, hernemaissipaprikaa, makaronia, tomaattia ja kurkkua, sinapin ja ketsupin kera: tämä ei siis ole ruokablogi :D.
Oli se silti lasten mielestä juhlava hetki. Oli hauskaa syödä tämän kesän ensimmäinen grilliateria.

5 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Voi teillä on ollut hauska päivä!!Ja nuo antimet maistuis kyllä mullekkin ;) Mutta, yritin tuolta toiseltapuolelta katsoa haastekorttiasi, mutta näkyi vaan jotain ufotekstiä...Toivottavasti korjaantuu, oli ensimmäinen kerta kun näin bloggerissa tämmöistä.Vuodatushan sitä ihan kiitettävästi aikoinaan teki :o
Mutta, katson kyllä uudestaan myöhemmin!

Liisa kirjoitti...

Kivalta näyttää vapunvietto. Oikein siinä yksi kuulokkeet korvilla herkuttelee vappuateriaa, onko peltorit,joista lähtee jytä, jytä;)?

Tahruska kirjoitti...

Kiitos selvennyksestä puoliryijystä! Kuulostaa siltä, että saat siitä vielä joskus upean seinävaatteen. Leppoisaa vapun jälkeistä elämää :)

tuulis kirjoitti...

meilläkin maistui grilliruoka, kummasti meiltä löytyi vain yksi ylimääräinen lapsi eilen. Joskus kun jokaisella on 1-2 kaveria niin on hulinaa :D
Ruokalista kuulostaa hyvälle, meillä oli ranskalaisia ja minulle sinihomejuustoperuanasuikaleita uunissa, grillistä löytyi ananasta, juustomakkaraa, jauhelihapihviä ja kanapihviä.. ainakin nuita siis oli. :)

Mama kirjoitti...

Meillä savustettiin kalaa kahdestaan miehen kanssa. Muut olivat omilla teillään. Siis yksi asuu enää kotona, mutta välillä ei tiedä monelleko ruokaa varaisi. Mies ehdotti, josko menisin armeijaan muonittajaksi, sillä tämä on melko hankala vaihe kun tulee soppakattilallinen ruokaa ja sitä kahdestaan sitten syödään.
Teilä on ollut varmasti mukava päivä. Kun on kuulokkeet korvilla, ei tarvitse koko ajan kommentoida ja saapi olla joskus omissa oloissaan. Taidankin tietää niille kokona käyttöä! =))