perjantaina, huhtikuuta 03, 2009

Stamp ARTic haastoi jälleen luonnoksella, ja sitä tässä nyt kovasti yritetään jäljitellä, valitujen materiaalien puitteissa: Matskut ovat osittain "Kortti samoista materiaaleista" -vaihdosta (sydänpapru, leimakuva, pilkkunauha, teksti, napit), osin omista varastoista. Tuli vähän tämmöinen suklaisen näköinen kortti. Taitaa paastoajan loppupään häämöttäminen vaikuttaa :). - Tosin sorruin keskiviikkona syömään jääkiekkosalmiakkeja (hyi minua, hyi!), eivätkä olleet edes hyviä, niin, että siitäpäs sain :D!

6 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Tämä on niin ihana ja toi hymyä, hyvä lähteä tästä siivoilemaan...
Hyvää viikonloppua,-))m

Rhynah kirjoitti...

En minä sen musiikkiesityksen tason takia dokkaria vähätellyt. :) Mun mielestä se vain jäi jotenkin pintaliitoiseksi. En kyllä ihan täysin dokkarin kulkua muista, mutta tällainen tunne mulle siitä jäi. Ja eiliseen kommenttiisi viitaten; ei varmaan tehnyt pakkohoito laitoksessa hyvää autistilapsille... Onneksi tänäpäivänä ymmärretään paremmin.

Asiasta toiseen.
Jostain kumman syystä mun rupes tekemään mieli Domino-keksijä tätä korttia tutkaillessani. :D Valitettavasti niitä en ole täältä vielä löytänyt... Turun Sinappia, lauantaimakkaraa ja Turkinpippureita kyllä, mutta ei Dominoja. :)

Rhynah kirjoitti...

En ole niitä aitoja ja alkuperäisiä löytänyt... Kahvinpurutkin olen tuonut mukanani Suomesta. Täällä kun juodaan Gevaliaa tai vastaavaa ja mun makunystyrät ovat niin tottuneet JuhlaMokkaan... :)

tuulis kirjoitti...

Ihanan suklainen kortti.

Paastoatko sinä joka vuosi?

Minä olen joskus paastoa miettinyt, kun pikkuveljeni ehdotti, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi. No, ehkä ensi vuonna...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

"Paasto" kuulostaa niin komealta! Minun "paastoni" on karkinostolakko paastonajaksi. Siinäkin on kilvoitusta jo kovasti. Jotenkin yritän joka vuosi saada paastoajan näkymään. Nuorempana se kyllä tuntui olevan helpompaa :(...

Jorunn kirjoitti...

Wonderful card. Love the image.
Great colors and coloring!

Thanks for playing.

Hugs,
Jorunn