torstaina, huhtikuuta 16, 2009

Raotetaan neulesalaisuuden verhoa...

... tai tämä mikään salaisuus ole, kunhan hassuttelen. Mutta kun alkoi esiintyä arvailuja, että tulisiko tilkkupeitto, niin näytetään nyt sen verran, ettei ole peitto: Samanlaista langanjämien kasaamista esiintyi muuten myös viime keväänä, joten tämä taitaa olla joku vuodenaikailmiö.
Kas, kun näin keväällä tekisi mieli ostaa kaikenlaisia, herkullisenvärisiä lankoja, vaan ensin täytyisi yrittää edes auttavasti vähentää vanhoja varastoja.
Ja muuten, blogini täytti yksi vuotta ihan huomaamatta, 12.4.! Täytynee miettiä lähipäivinä julkaistavaksi jotain haastetta, johon voisi taas kytkeä arvonnanpoikasta...

4 kommenttia:

san kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Meillä on melkein samanikäiset blogit, koska omallani on synttärit loppukuusta. Ja blogiurani alusta asti olen lukenut sun blogia, joten tämähän on ollut ihan vauva vasta silloin :)

Neule näyttää jonkintyyppiseltä hihalta.

intsu kirjoitti...

Onnea,onnea 1-vuotiaalle blogillesi! Omani täytti 9.4 sen 2 vee. Voi jotain ihanaa ja hienoa sä olet neulomassa. Tiedätkös mistä tiedän,että siitä tulee kaunis? No,siitä yksinkertaisesta syystä,kun sä et koskaan mitään rumaa teekään! Voi,voi kuinka mä alkasin aivan kuolata,kun katselin sun tilauksia. Voi jukra,jos menis meikäkin kurkistamaan Violariumin sivuja!! Taidan mennä. Eilen kyllä kävin lankakaupassa,kun piti 2,5 tuntia oleilla Seinäjoella ja odottaa koiruusta eläinlekurilta leikkauksesta. Sepä vasta kalliiksi tuli,kun mä silläaikaa shoppailin.. No, ei lankakaupasta lähtenyt kuin 4 kerää lankaa ja sit yksi kirjailtava huoneentaulu!

Matleena kirjoitti...

Värit ovat kauniit teetpä sitten hihaa tai jotain muuta! Onnittelut 1-vuotiaalle! ;) Minun blogini taitaa olla päivälleen kolme kuukautta vanhempi.

tuulis kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!