lauantaina, huhtikuuta 18, 2009

Nyt se on tehty ja tiedoksi julistettakoon! Pappipuikoissa rupeaa askartelemaan tästä lähin osoitteessa:
http://papinaskartelut.blogspot.com/.
Käsityöt säilyvät edelleen täällä.
- Teemojen jakaminen kahteen osaan helpottaa huomattavasti jonkinlaisen tolkun pitämisessä tässä bloggailussa, joka minun osaltani tuppaa rönsyilemään sinne-tänne.

4 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Minä taas tein pääsiäisenä sen päätöksen, että siirrän kuvajututkin peukalo keskellä kämmentä blogiin, kun tuntui että on liikaa jos on 3 blogia joihin kirjoittelen.

Matleena kirjoitti...

Jaa pitänee ruveta sitten vilkuilemaan sitäkin, kun olen jo niin tottunut näihin sinun askarteluihin täällä (vaikka olen vain vilaissut niitä yleensä). Selkeyttää kyllä varmaan blogien sisältöä. ;)

Mari kirjoitti...

Tuo on varmasti hyvä päätös. Itse en nimittäin ole kauheasti niistä askarteluista kiinnostunut, mutta toisaalta ne tulee luettua, koska niiden lomassa on monesti sinun muitakin kuulumisiasi. Voi olla kuitenkin, että jään seuraamaan vain tätä blogia, jos täällä on sitten enemmän itselleni läheisiä kädentaitoja. :) Vaikka on niitä askartelujakin ollut ihan kiva nähdä. :) Joskus vaan sitä asiaa ja selailtavaa on sitten kerralla paljon, ja kun kuvia on runsaasti, niin sivujen avautuminen on aika raskasta, niin siksikin varmasti on ihan hyvä juttu jakaa eri aiheet.

Hyvää sunnuntaita sinulle! :)

Anne S. kirjoitti...

No mutta ONNEA vaan uudelle "askartelupuolelle" kurkin varmasti näitä molempia!!Uuden osoitteen linkinkin jo vein blogiini.
( ai juu, meinasin kommentoida jo siellä uudessa, mutta en pystynyt, kun ei ollut nimi/url valintaa ollenkaan.Jos voit, niin laita ihmeessä semmoinen mahdollisuus kommentteihin, niin päästään me vuodatuslaisetkin kommentoimaan :) )