maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Miten käyttää usvainen, harmaa 2. pääsiäispäivä? No, shoppaillenpa tietysti!

BookPlussasta kävin tilaamassa
* paljon kehutun "Suomen Lasten Raamatun" (joka on kallis, mutta ottaen huomioon, että tuolta sai huomattavasti ovh:aa halvemmalla... - ja joka on muuten entisen kurssikaverini Heinimäen Jaskan "kirjoittama"),
ristipistokirjallisuutta:
* "Donna Kooler's Great Cross-Stitch Gifts" ja
* "CROSS STITCH ANTIQUE STYLE SAMPLERS",
* alle 6 €:n "halppiskirjan" "Nukke" (josta toivon saavani pyhäkouluideoita),
* "Ihanat mekot ja tunikat" (ohjeita japanilaistyylisiin, simppeleihin mekkoihin ja tunikoihin),
sekä jo jonkin aikaa haikailemani "Tildan kevät"-kirjan (josta tuumin lopulta, että vaikka en yhtään ohjetta koskaan toteuttaisi, niin on se sen verran kiva kirja katsella kuitenkin, että pitää omaksi asti saada.)

Hanoi Rocks -"elämänkertaa" en sentään tilannut, vaikka kieltämättä mieli teki. Kyllä siitä vain tulee niin nuoruus mieleen! Sen sijaan laitoin sen kirjan naapurikunnan kirjastoon varaukseen, koskapa näytti olevan siellä hankintalistalla. Ehdinhän minä sen sittenkin lukea.
Onneksi on kirjasto, ettei kaikkia tarvitse itselleen haalia, ja sadan metrin päässä poikkeaa vielä kirjastoautokin - paitsi kelirikko- ja loma-aikoina!
(Toivottavasti vain lama ei pure muutenkin pikkuruisiin kirjastomäärärahoihin. Kotikuntaamme on jo vuosikausia ollut uusi pääkirjasto hankkeilla, vaan eipä ole päästy rakentamisen alkuun. Tarvetta kyllä tosiaan olisi! Kirjasto on niin tupaten täynnä, ettei mitään tahdo löytää!)

Violariumista kävin tilaamassa jotain Salaiselle Ristipistoystävälleni, ja ostinpa lehtiä itsellenikin, kun olen niitä jo monesti käynyt siellä ihailemassa (ei mikään heräteostos siis tämä(kään)):
De fil en aiguille -pistelylehdet nrot 59, 48, 41 ja 29.

1 kommentti:

Rhynah kirjoitti...

:D On kyllä loistava tapa kuluttaa päivää.
Minä taas olin eilen liian innoissani aurinkoisesta ja lämpimästä säästä ja vilustutin itseni... :D Taidan siis kulkea peiton kanssa sänky-sohva väliä tämän päivän.
Korttiystäväpostin yritän saada postitettua viimeistään huomenna. Saa mies toimia lähettinä, jos en itse kykene.

Leppoisaa maanantaita! :)