torstaina, huhtikuuta 09, 2009

Kävin nimikkopäiväkodissani pitämässä pyhäkoulun tulossa olevan pääsiäisen kunniaksi. Rääpötin (siis raahasin, ellei em. verbi ole tuttu) sinne kanavatyötauluni Leonardo daVinchin viimeisestä ehtoollisesta (tai oikeammin: viimeinen ateria eli ensimmäinen ehtoollinen).
Tanssimme Pyhäkoululehdessä ohjeistetun piiritanssin "Lensi maahan enkeli" -virren sanoin ja sävelin. Mukavaa oli, kuten aina.
Sain lasten tekemän pääsiäismuistamisen: Söpö, eikö?

3 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Voi,voi, taas tullut tuo lehti ja mä kohta olen lähdösä kauppoihin!! Miten mä nyt vastustan kiusauksia,kun kaikkia ihania ksäityölehtiä ilmestyy koko ajan. Voi mä olen tehnyt juuri Saksaankin virkkauslehtitilauksen! Liikuttava tuo lasten tekemä tipukoriste,
Siunattua pääsiäistä sinne!

Maxwell kirjoitti...

Aivan ihanan hellyttävä tipu! Kävin tänään kuopuksen kanssa eskarilaisen hänen koulunsa pääsiäiskirkossa. Katseltiin ja kuunneltiin parvelta, ettei tule käytäväjuoksumielitekoja. Hyvin meni. En muistakaan milloin olisin pääsiäisen aikaan kirkossa käynyt. Voisinpa poiketa toistekin.

Mari kirjoitti...

Vastineeksi blogiini jättämääsi kommenttiin, ja tuohon pyhäkouluaiheeseen liittyen, että kyllä me katselimme kotona Lasten Raamatusta myös kuvia Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta, vaikka meidän Lasten Raamatussa onkin aika "rumat" kuvat, siis ei ole mitenkään kaunistellen ainakaan niitä piirretty, ei siellä siis mitään söpöstelykuvia ole muistakaan aiheista, vaan se piirrostyyli on kauttaaltaan aika sellainen karkea. Ei meidän 4 v niistä kuvista kauhistunut, vaikka niissä oli vertakin. Eihän se mitään kaunista katseltavaa ole silloin aikanaankaan ollut. :(

Rauhallista kiirastorstaita sinulle!