maanantaina, huhtikuuta 27, 2009

F-ufot esiin :)

Hip-hei, fufoilu alkaa taas, vapun kunniaksi :D!Tällä kertaa mukaan saa laskea myös keskeneräisiksi jääneet kirjontatyöt, ryijyt, nypläykset jne.
Heti tulee mieleen, että ainakin Merlin-pistely: jäi ikävästi kesken muiden koitosten tieltä. (Muistaakseni se on kyllä hiukan pitemmällä jo, kuin mitä tämä kuva näyttää, mutta katsotaan sitten myöhemmin...)
Monia vuosia tekeillä ollut puoliryijy on myös kesken: ja nypläyksistäkin yksi joutsen, jonka tosin epäilen päätyvän purettavien/tuhottavien listalle, koskapa en loppujen lopuksi tykännyt mallista.
Nämä kolme kun saisi selätettyä, olisin melko tyytyväinen jo.
Saas nähdä, mitä tänä vuonna ehtii saada aikaiseksi. Tämä on semmoinen hurskaiden toiveiden ja hyvien päätösten projekti, tämä :D.

2 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Voi sentään,kun sä olet niin monipuolinen noitten kädentaistojesi kanssa. Nyt kun sulla on monta blogia,niin en tiedä mihin kaikkien ihanuuksien ja ideoiden kanssa hyppäisin:D Hieno tuosta ryijystä tulee! Upea oikein. Mä nyt taidan aivan pian kuitenkin hypätä sairaalaan ja leikkauspöydälle. Mun on elämä vähän katkolla tälläkertaa!

Matleena kirjoitti...

Kiva, kun sinäkin innostuit fufoilemaan ja saadaan nähdä mm. tuo Merlin valmiina. ;) Se minutkin muuten sai innostumaan tähän, kun tämä oli laajennettu muihinkin käsitöihin kuin neuleisiin. Vielä en ole katsellut, mitä jemmoistani mahtaa löytyä ja mitä niistä tekisi. Ehkä löytyy itsellekin yllätyksiä, joita ei muista. ;D