torstaina, huhtikuuta 30, 2009

Vappuhulinoita...

... ja tämän hulinammaksi ei sitten menekään :D!
Kävimme isännän kanssa ostoksilla aamupäivällä. Ideana oli, paitsi suorittaa vapun ruokaostokset grillikauden avajaiskamoineen, varata pojalle silmälääkäriaika (kohta perheemme 6 jäsenestä 4:llä on rillit), ostaa pojalle antibioottikuuri (kynsivallintulehdus isovarpaassa: ai-ai, jalkkiksenpeluu sattuu) ja hommata pikkuhiljaa esikoiselle asiallisia vaatteita yläasteen päättäjäisiä varten.
Vaatteita löytyi esikoiselle (asiallisia) ja tyttelille (koreuksia).
Ja aina sitä itsellekin jotakin. Askartelukamaa, tietysti, ja vähän käsitöihinkin.
Alkaa se fufoilukin huomenna, ja niin vain menin ja ostin uutta lankaa: Oli nämä 3 kerää tätä väriä enää jäljellä - tuli joku ahneus siitä. Mutta mohairhuiviin olen lankoja etsinyt, ja tästä tulee sitten semmoinen. Eihän sitä koko aikaa voi kokomustissa kulkea, kun kevät on jo korvalla.
Ja lisää heräteostoksia:
Alkoi koukkusormia kutittaa, että kun kesä tulee, pitää olla tuoreita virkkausmalleja myös. Ja kuka sitä nyt yhtä ostaa, kun on monta tarjolla: ei kun kauppa tyhjäksi vaan :D!
Hauskan retroja malleja näissä. - Ja yhdessä jopa varta vasten meille vasenkätisille suunniteltuja, joka herätti minussa erityistä hilpeyttä. Ähäs! Nyt joutuvat kerrankin oikeakätiset miettimään mallia "väärinpäin" :D!
Kaupungilla näimme, kun yksi vanha mies oli kaatunut betoniportaissa. Makasi tasanteella, ja auttajia oli kyllä paikalla, kuulemma ambulanssikin kutsuttu. Siitä tuli alavireinen olo pitkäksi aikaa...
Uutiset kylvävät sikainfluenssahysteriaa, mutta unohtuivatpa ainakin ruotsalaisruoasta löytyneet lasinsirut...
Pojan takki oli viety koulun naulakosta - todennäköisesti vahingossa, arveli poika. Onneksi on jo lämmin keli!
Glada vappen vain kaikille!

3 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Hauksaa vappua!

Matleena kirjoitti...

Glada vappen sinnekin! ;)

Sinikka kirjoitti...

Hauskaa vappua!:)