perjantaina, maaliskuuta 20, 2009

Tämmöttis...

"Enemmän emäntä esiliinan taskus kylään kantaa, ko isäntä hevosella kotio tua." (Kirjasta Pois köyhät aukeelta, Kodin Pellervon 3/2009 mukaan.)
Mitenkäs silmiin osuikaan tänään tulleesta lehdestä tuo lausahdus. Lehden ohella kun postilaatikkoon tipahti myös kirjekuori, jossa oli pitkään odottamani leimasintilaus. Joanna Sheenin Willow Bridge & Dragon - ja Window-setit:
Ylin setti on yhteensä arkkina n. A5-kokoa, alin A4.
Täytyy ostaa EZ-mounttia lisää kans, kun nämä ovat kaikki noita pehmustamattomia kumiläpysköitä. Saas nähdä, ovatko meikäläiselle amatööritahmatassulle vaikeakäyttöisiä nämä, kun sisältävät niin paljon yksityiskohtia. Pitikin poiketa nettiostoksilla hommaamassa 2-puolista teippiä. Hmm, ja aina sieltä jotain muutakin vaatteisiin tarttuu. Kun kerran tilaa, niin samoilla postimaksuilla, nääs ;).

6 kommenttia:

Rhynah kirjoitti...

Voi vitsi miten upeita leimasimia tuossa windows-setissä. Vau! Ei pöllömpi "heräteostos". ;)

Mä oon käyttäny tämän kuun askartelubudjettini moninkertaisesti, mutta silti tekis mieli lähteä kaupungille vähän kiertelemään. Kun on niin kaunis ilmakin... ;)

Mukavaa perjantaita ja vielä parempaa viikonloppua!

Matleena kirjoitti...

Sinulle on muuten jotain blogissani, joten kurkkaapas sinne! ;)

Marja-Leena kirjoitti...

Hienoja uusia leimasimia. Tässä vihdoin lista omistani. Eivät taida Sinusta olla kovin kummoisia. Toivottavasti kiinnostut edes jostain, että saamme vaihdon käyntiin. Anteeksi, etten ole saanut aikaisemmin niitä Sinulle tiedoksi.
http://www.marjaleenankortit.blogspot.com/

serja kirjoitti...

Kiitoksia jälleen kerran ihanasta paketista:)tuli jo eilen perille mutta en ole vielä kuvannut. ja hyvin tuli kirjeen kanssa vaikka olikin paksumpi:)

Mama kirjoitti...

Kyllä on osuva tuo sanonta!
Hienoja leimasimia. Noista alemmista tulee omat muistot mieleen!

Mimiko kirjoitti...

Kivoja on... ;)
Mulle on parit leimasimet tulossa (kuka kumma niitä tilailee?!) - odotellaan niitä vielä (varmaan osuu myös sun makuhermoon niistä jokunen) ja sitten voisi varmaan taas vaihdella? :)