maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Posteja

Sain Korttiystävältäni Rhynahilta, länsinaapurista, taas mitä ihanimman kirjeen! Hänen luonnoksen mukaan tekemänsä kaunis, maanläheinen kortti on tässä kuvassa vasemmalla: Ja oikealla iso pino ATC-pohjia. Hieno idea! Varmasti täytyy heti tänään ainakin yksi ATC tehdä :). Ja miten paljon kaunista vielä kuoressa olikaan:Herkullisen värisiä nauhoja, upeita tageja, jotka Rhynah kertoi löytäneensä askartelumessuilta ja kivoja "killuttimia". Kaunis kiitos! Todella minun makuni mukaisia ovat kaikki.

Anne S.:n blogista olen seurannut hänen Altered Book -projektiaan, ja kovasti tekisi mieli ryhtyä siihen hommaan. Ikivanhoja kirjojakin on hyllyssä, kierrätettyinä saatuja. Nuo tagit olisivat tosi hyvännäköisiä mm. siihen tarkoitukseen.

Mutta vielä Korttiystäväpostiin.
Minä laitoin viime viikolla oman lähetykseni Cherrylle: Ja se varsinainen kortti:
Joka on tuttu jo entuudestaan, täältä. Yrittää se olla luonnoksen mukainen, vaikka nuo perhoset siihen lisäsinkin.
Nuo jälkimmäiset kuvat ovat hieman "hämäräperäisiä", niinkuin posteistani otetut usein muutenkin. Tahtoo tuo kuorenpakkaus jäädä usein yömyöhään, pimeään aikaan.

2 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Olipas sulla hauska postipäivä!! Ja nyt vaan kirjan tekemisen kimppuun!! Tänään kun aloittelet, niin mixed mediassa aiheenakin olisi ORIENTAL!! Tottakai siihenkin piti sivu "maalailla"

Rhynah kirjoitti...

Kiva kuulla, että onnistuin jälleen kasaamaan mieluisan lähetyksen sinulle. Olen tuolla Swap-botissa nähnyt monta ATC-pohjavaihtoa, joten sieltä idea noiden taustapapereiden lähettämiseen. :) Hyvä, että olivat inspiroivia.

Jään mielenkiinnolla odottelemaan, että minkälaisia ATC-luomuksia teet tällä kertaa.