tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

Anne S.:lta varasin nämä hänen "Metsä"-haasteeseeni osallistuneet korttinsa, jotka tulivat laatikkoon tänään:Pakkohan nämä oli varata, kun alimmainen ("Happy Spring") on kurkineen kaikkineen ihan selvä tärppi minulle, ja ylimmäinen ("Lost in the Forest") on, paitsi alimman pari, myös humoristinen/traaginen, näkökulmasta riippuen. Tykkään myös kovasti korttien mystisestä, utuisesta metsästä, joka sopii sekä kurkisuolle että eksymiseen :D...
Klikkailepa kuvaa taas, että näet kortit oikein läheltä! Minä kun en malttanut olla kuvaamatta tuohon ATC:iden rinnalle tuota kylkiäistä myös, joka sitten verottaa osan kuva-alasta. Olen siitäkin niin tyytyväinen, että ihan hyrisen! Minulta kun jäi tuo ko. lehti aikoinaan ostamatta, jonka liitteenä tuo kitti oli, ja olen sitä sitten kaihoillut aina, kun olen sen jossain kuvassa nähnyt. Hyvin oli Anne aavistanut :D!
Annelle menivät vaihdossa nämä minun vanhat "Stop, No Boats":
Ja "Sergein toinen puoli":
Kiitos, Anne, taas vaihdosta! Minä olen täällä oikein tyytyväinen ja iloinen! (Vaikka Sergein naama muuta todistaa... :) )

3 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

KIITOS vaan itsellesi, ihanista korteista ja lisukkeista.Voi miten ihana sekin kortti, minkä välissä postisi oli :)
Hieno juttu, että tuo pistelykin oli mieluinen.Itse ostin tuon lehden ihan silloin tuota varten, muttakun pistelyt ovat nyt jääneet ihan kokonaan...Ehkä sitten taas, kun on aikaa enemmän??( Ihan niinkuin olisi vuorokauteen luvassa lisätunteja, hahhaa )

Anne S. kirjoitti...

IIIK!! Ohje tulossa, skannaan heti!!!!Ei sitten tullut mieleenikään, etteikö paketissakin olisi ohje......Onneksi tämä hiustenvärini antaa paljon anteeksi!!T: Blondien ylipäällikkö

Rhynah kirjoitti...

Kiitos tiedosta, että voin kirjoittaa tervehdykset suoraan tekemääni korttiin. :) En itsekään malta luopua saamistani korteista, olivat ne tyhjiä tai sitten kirjoitettuja.

Korttiystävä-postia saat luultavasti ensi viikon puolella. Jos vielä viikonloppuna messuilta löydän jotain kivaa askartelumateriaalia sinulle lähetettäväksi. ;)

Mukavaa viikonjatkoa!

- Riina