keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

Kaupoilla

Ostin muutaman leimasimen lisää. Ensin kirjoitin tähän syyllisestä olostani kuluttamisen suhteen, mutta eihän se niin mene. Juurihan pääministerikin korosti, että pitää pitää talouden pyörät pyörimässä;). Niin, että synnintunnustukset pois ja iloinen selostus kivoista leimasimistani!

Tätä pyykkinarukissaahan haaveilin jo kauan sitten, ja nyt sen sitten ostin: - Vaikka taas hiukka nauratti, että kellekähän tuollakin kortin teen, jollekin vanhallepojalle vai...

Ja kun varastossa ei ollut ennestään Penny Blackeja - joita en varsinaisesti koe ihan tyylisikseni, joitakin yksilöitä lukuunottamatta - pitihän niitä saada toinenkin. Tämä sitten vetosi minuun:
- Toi mieleen nuorenparin ahtaassa sängyssä, silloin n. 25 v. sitten, kun mahduttiin vielä ihan hyvin kylki kyljessä nukkumaan vaikka kapealla sohvalla.

Tämä Art Impressions on sitten ihan puhdas heräteostos:
Oikeastihan tämä on hulvattoman suuri, koko neliökorttipohjan levyinen. Mutta lasten mielestä hauska... Ja voihan tämän jakaa tarpeen tullen kahteen osaan tuosta kakun vierestä.

Ja sille sitten pari, jonka uskoisinkin olevan monikäyttöinen:
Ja vielä Whiff of Joyta, kun tykkään hipeistä kans:
- Tätä on varmasti kiva värittää. Ja pitihän sillekin saada "pari", tuo himoitsemani lohikäärme:

- Eikä minulla oikeasti ole huono omatunto. Välillä täytyy harrastaa hyväntekeväisyyttä myös itseään kohtaan, eihän sitä muuten jaksa ;).

Nyt vain siirtämään nämäkin tuonne "Leimasimiani"-linkkiin!

5 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Ihan kiitettävästi olet ollut omalta osaltasi lamantorjuntatalkoissa ja tukenut taantuvaa kansantalouttamme. Pääministerikin olisi varmaan "Rukan hangilla" hiihtäessään oikein mielissään. Ja miten hauskoja leimoja ! Varsinkin tuo rintaliivikissa. Jos sitä paitsi ei tee hyväntekeväisyyttä itselleen, ei jaksa olla iloksi muillekaan. Esimerkiksi ei voi ilahduttaa toisia leimakuvakorteilla, jos ei ole itsellä kivoja leimoja. Näin se menee !

Matleena kirjoitti...

Kivoja leimasimia olet ostanut, kyllä noilla kuvilla hauskuuttaa monia ihmisiä. Saattais Vanhanenkin tykätä varsinkin, jos perustelisi kansantaloudellisilla seikoilla. ;D Mutta suloisin on tuo nukkuvat hiirulaiset! On muuten mahduttu joskus samalle hetekanpuoliskollekin! Ja toinen puolisko oli tyhjänä vieressä! ;D

kotkotin kirjoitti...

Kyll noilla lamaa torjuraan 100 %

äitiliini kirjoitti...

Tuli tuosta tulitikkulaatikosta nukkumisessa mieleen et ei siitä oo edes 25 vuotta, kun nukuin ukon kaa tuolleen kapealla sohvalla ja vielä oli viimeisilläni raskaana. =)Ihania leimasimia olet ostellut. Ihastuin tuohon tulitikkulaatikkoon. Tekis mieli joskus kokeilla leimasin-juttuja, mut en tiedä millaisilla väreillä niitä voi värittää.

Paukku kirjoitti...

Aivan ihania leimasimia olet hankkinut. Tuo hiirulainen tikkuaskissa on aivan ehdoton ykkönen minulle.