tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Onnen potkaisu

Eilen jäikin julkisesti hehkuttamatta, että voitin StampARTicista tekstileimasinsetin, eli mikäs sen mukavampaa, hehkutetaan nyt! - Niinkuin mukavaa on tietysti sekin, että räikeänvärinen haastekorttini julkaistiin myös ko. blogin sivuilla. Korttiystäväni Rhynah osoitti ihanaa huolenpitoa ja todellista ystävyyttä tulemalla kertomaan voitosta, kiitos.

Iltapäivällä myös Mervi kävi huikkaamassa samaa, sillä hän oli voittanut samanlaisen setin. Että kyllä meidän nyt kelpaa. :)

Nyt siis jään kieli pitkällä odottelemaan uusia tekstejä. Niillehän aina käyttöä löytyy.

Jotain tekstejä tuli tosin jo tilattua Crafticastakin, mutta ne ovat toinen juttu ne, eivätkä onneksi samoja. Laitan kuvaa, kunhan paketti kotiutuu.

1 kommentti:

Rhynah kirjoitti...

Oleppa hyvä! :D Mä ainakin meinaan joskus unohtaa katsoa erinäisten haasteblogien voittajien nimet ajatuksen "en mä kuitenkaa mitään voittanu"-takia. :) On kyllä ihana se tekstileimasinsetti, jonka voitit.
Pitäis itsekin hankkia jonkinlainen. Tarvisin kyllä setit sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. :D

Mä täällä ootan kuin kuuta nousevaa, että mies tulis kotiin töistä (ja kuntosalilta), että pääsisin arpomaan blogcandyni voittajan. :) Se lupautu nimittäin toimimaan "onnettarena". ;D Jännittävää!