sunnuntaina, maaliskuuta 01, 2009

Musta lumiruusu puhkeaa vähitellen...

Lumiruusun kanssa kävi tänään vähän nolosti. Otin aamulla kuvan eileniltaisesta saavutuksestani:- Ja kuvasta vasta huomasin, että tämä viimeinen kuvioraitahan ei nyt matsaakaan ollenkaan kohdalleen! Eli tänään sitten purettiin, ja kera Frasierin ja Gilmoren tyttöjen otettiin purettua kiinni. Eli tässä mennään nyt: Olisi pitänyt olla heti tarkempi. Ohjeessa oli käsittääkseni jotain häikkää tuon kuvioiden kohdistuksen suhteen, eikä neuleen ulkonäköä tule tarkistettua tarpeeksi usein, kun silmukat ovat niin ahtaasti tuossa lyhyehköllä pyöröpuikolla. Ja lankakin on mustaa.
Mutta selin-selin. Nyt ovat kuviot riittävästi kohdallaan, ja taas jatketaan :)! Muuten kyllä näyttää nyt mieleiseltäni, eli tämän kanssa viitsin varmaan nyhrätä loppuun asti?
Ellet muuten ole vielä osallistunut ARVONTAan, tee se nyt!

6 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Komiaa huivia tulossa! Kiitos tarkkaavaisuudesta, kerran jo vaihdoin sen kevääksi, mutta näin sitä käy kun menee helpomman kautta ja kopioi...

Liisa kirjoitti...

Ihana huivi kertakaikkiaan.

pikkumyy kirjoitti...

Juu. Minä taistelin lumiruusun kanssa myös. Siinä ohjeessa oli muistaakseni pari ongelmaa, minä yhden jo ilmoitin ja se korjattiin. Kannattaa ilmoittaa tekijälle, jos viitsisi korjata sen ohjeeseen, niin ei muiden tarvitsisi purkaa. Mutta ihana huivi tulossa!

Matleena kirjoitti...

Sinähän olet tainnut urakalla tikutella, kun on huivi kohta valmis! Ja olet purkanutkin välillä. Kaunis siitä tulee! ;) Yleensäkin minusta mustat huivit ovat nättejä, mutta itse en osaa käyttää mustia vaatteita kuin suruasuna.

Minna kirjoitti...

Kivan näköinen huivi tulossa=)

Ninnu kirjoitti...

Kaunista huivia. Kannatti purkaa. Fraisier on hyvää neulomisseuraa :-). Tykkään siitä huumorista.