torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Rhynahilta tuli tänään taas mitä ihanin korttiystäväposti! Lähetykseen liittyvänä tehtävänähän oli askarrella CD-kortti 3D-kuvasta. Rhynah oli tehnyt upean ruusukortin: Wow, mikä kimppu (ihanan vihreällä pohjalla) :)! - Melkein kuin vihkikimppuni aikoinaan. Siinä oli vain vaaleanpunaisten ruusujen rinnalla valkoisia freesioita. Tässä näyttäisi olevan harsokukkia. - Ilmankos tulikin niin nostalginen olo...
Ja taas koko muukin lähetys oli niin kiva. Sain noita Hänglarin leimoja, joita minulla ei omasta takaa olekaan:
- Ja paperitkin olivat minulle räätälöityjä: ihania! Ja vielä "raaputettavaa" (nuo tekstit tulevat tosiaan tarpeeseen), kukkia, numeroita ja hauskaa "pikkusälää":
Suuret kiitokset taas, kyllä tämä on sitten mainio vaihto, tämä korttiystäväjuttu! :)
Taidanpa mennä heti askartelemaan jotain kivaa! Isäntä sai eilen pari kipupiikkiä ja loppuviikon sairaslomaa: niskat ovat jumissa. Hän saa siis mitä ilmeisemmin hoitaa koulusta palaavien lasten "huoltotoimenpiteet" (märät vaatteet narulle kuivumaan jne.) Jää sitten äidille aikaa askarrella :D.
- Käsityörintamalla onkin menossa "Jacques Cousteau -pipo", sähäkän sähkönsinisenä. Mustana olisin tehnyt, mutta kun musta neulelanka on minulta aina loppu.

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Tosi ihana tuo ruusukortti! Piti minunkin oikein pysähtyä katsomaan sitä, vaikka tavallisesti nämä korttijutut menen täällä vain päällisin puolin vilkaisemalla. ;)