keskiviikkona, helmikuuta 11, 2009

Oikukkaat ladyt

Viime viikon :een vastaus vasta nyt, kun ystävänpäiväkortit on postitettu :).
Haastettiin tekemään kortti ilman leimakuvaa, 3D:tä tms. Helmikuun Paper Craft -lehdessä oli tuommoisia paperista leikattuja ladyja, joita teki mieli kokeilla. Lähdin tietysti, tapani mukaan, vaikeammasta mallista, ja vaikeammilla papereilla, ja tämmöistä tuli: En ollut kovin tyytyväinen. Pehmeät, ryhdittömät paperit olivat hankalia leikata. Niinpä osat eivät matsanneet täysin, joten yritin "hämätä" piirtämällä varjostuksia. - No, ladyt osaavat olla hankalia... Olisin jättänyt kasvot piirtämättä, mutta pikkuneiti vaati ladylle silmät, nenän ja huulipunan.
Toinen yritys yksinkertaisemmilla muodoilla ja ryhdikkäämmillä papereilla onnistui hiukka paremmin:
Mutta meinasi siinäkin tulla ohari. Leikkasin ensin hatun kuviopaperista, jonka väri näytti niiiiin ihanalta arkilla, mutta ei se olisi tainnut sopia:
- Muuta kuin jollekin tosi pasifistille, tai makaaberin huumorin ystävälle ehkä... Maastokuosissa kun on vertakin jo valmiina. *Huokaus* No, ei mitään. Onneksi huomasin mokan ajoissa.

4 kommenttia:

Eleonora kirjoitti...

Aivan ihanat ladyt:)
Tosi kiva idea ja kiva nähdä erilaisia kortteja!

AN kirjoitti...

Ihanan näköisiä ja kiva idea! Sinulta onnistuu melkein mikä vaan!:)

Vasi kirjoitti...

Heippa taas pitkästä aikaa! :-)

Kylläpä tuo hattumalli on kiva! Voisinkin itse kokeilla. Pitääkin muistaa olla paperin kanssa tarkkana, ettei tule mitään esimerkin kaltaisia yllätyksiä.

sari kirjoitti...

mahtavia kortteja! Erittäin tyylikkäitä!