torstaina, helmikuuta 12, 2009

Yllätyspostia!

Tästä tulikin yllättävän mukava postipäivä! Lastensay-kierros vetelee viimeisiään, ja tänään tuli pikkuneidille paljastusposti:
Kyllä oli taas kaikkea kaunista, ja niin sävy sävyyn ja pilkulleen :)! Kartonkia, hauska lehmäleima, piippurasseja ja helmiä sekä koristeita jos minkälaisia ja muita tykötarpeita mukana olevaa Ystäväkirjaa varten (ajankohtaista :) ). Hienoa, iso kiitos ja halaus Pikku-Willikselle tukijoukkoineen! Hän siis oli pikkuneitimme Salainen Ystävä, ja kivoja lähetyksiä laittoikin! Tyttö ihasteli kovasti tuota kaunista korttia myös. Siinä on jo selvästi kevättä ilmassa.
Ja sitten sitä yllätysystävänpäiväpostia:
Villiviinille kiitos maalaisromanttisesta kortista:
Kortti sisältä (ooh, tuommoinen sisustus vasta olisi jotain! - Ja on siellä Patskun sukulainenkin vasemmassa alanurkassa):
Ninnulle kiitos tyylikkäästä pistellystä kortista:
Kaunis! (Ja työläs tehdä, jestas! Tuommoiselle tummalle pohjalle!) Valitettavasti talomme on keskipäivälläkin niin hämärä, että kuvasta ei tullut oikein hyvä.
Ninnun kortin sisällä oli muuten kiva vasikkakuva:
Herätti muistoja lapsuudesta mummolassa, kun pääsin seuraamaan vastasyntyneiden vasikoiden ensikompurointeja.
Ritulle kiitos kauniista kortista:
Kortista ystävänpäiväruno sinunkin iloksesi:
(Sopii minulle, runon viimeiseen lauseeseen viitaten: Kysyin joskus murkkupojaltamme, olenko lapsellinen - kun nuorimmaiset olivat väittäneet niin. Poika sanoi, että olet sinä, kun sinä aina naurat... Hui! Jos aikuisuus on totista ja vakavaa, niin minä en halua aikuistua koskaan!)
Ritulta vielä uskomattoman ihanat ATC-kortit, Morsian purkissa ja Ystävälle:
Ja vielä kaunis magneettikin:
- Tästäkin tuli tylsän pimeä kuva. Siinä on kuitenkin alhaalla linnunhäkin ovi auki, eli ilmeisesti vapauteen siinä ollaan lennossa.

7 kommenttia:

marelo kirjoitti...

Mirttu sai todella hienon say läteyksen ja kiitos vielä kerran ihanasta ystävänpäiväkortista minulle. Se oli uoea.

intsu kirjoitti...

Oi,kuinka sulla on kaikkia kivoja jutskia täällä! Minäkin omin pari viimeistä lausetta sun kortin runosta. Niin,mä olen jo ajat sitten kirjaimellisesti "läskiksi heittänyt" ja mä olen tosi kova nauramaan. Hekotetaan oikein yhdessä :D:D Minä myös epäilen olevani lapsellinen. Mä olen ystävilleni sanonut,että mä olen ihan hillitty arvokkaasti vanheneva rouva,niin nuo mokomat sanovat,että se hillitty ja arvokkuus on sula mahdottomuus kohdallani :D Lasteni kaverit ovat sanoneet minua ikiteiniksi,enkä kyllä osaa sanoa oisko se positiivista vai onko jo negatiivista olla viisiskymmenissä teini :D:D Sulla muuten tulee huivista upea! Minusta näyttäis,että tuo väri sopii siihen mikä nyt on tulossa.

Ritu kirjoitti...

Kiitos myös sinulle mahdottoman launiista ystävänpäiväkortista ! Siinä on aivan mahtavat väritkin.

annifanni kirjoitti...

Kiitos..olen onnesta sekaisin..aivan ihana lähetys.

Pirjo kirjoitti...

Kiitos aivan upeasta kortista :) Sinun blogissasi kyllä riittää katselemista ja ihastelemista. Pitkä tovi vierähti, ennen kuin rupesin kommentoimaan :) Huomenna postaan erilaisen vaihdon ja laitetaan aiheeksi, vaikka saunantaikaa vintagetyylillä :)

Mireli kirjoitti...

Kiitos aivan ihanasta ystävänpäiväkortista! :)

intsu kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.