tiistaina, helmikuuta 03, 2009

Upea postipäivä!

Ah, päivä olisi täydellinen ihanine posteineen ja upeine auringonpaisteineen (ellei yllättävä rytmihäiriöpyrähdys sitä olisi pilaamassa... No, se meni ohi, ja oli toivottavasti vain yksittäinen kiusankappale. Ehkä päivälääkkeiden aikaistaminen auttaa asiaa...)

Annen sivuilla on mainioita vaihtoja, joista viimeisimpänä . Tänään sain siis upeat, itsetehdyt pohjat, tekijöinä (vasemmalta oikealle, ylhäältä alas) Carita, Annifanni, Ritu, Anne S., Leila ja kaksi Anne S.:n "kiitospohjaa" (klikkailepa taas kuvia, niin näet lähemmin):
Kyllä te olette, naiset, taitavia! Kiitos jok'ikiselle upean yksilöllisistä pohjista. Näistä pitää ehdottomasti tehdä seuraavaksi jotakin! (Kun vain malttaisi käyttää ne ...)
Ja tämmöiset taustat minulta lähti vaihtoon:
- Pohjalle leimailin bambunvarsia hiilenmustalla ja sudenkorentoja rubiininpunaisella. Sitten väritin pinnan ProMarkereilla ja lopuksi leimailin yksittäisiä lehviä kullanvärillä. Tuota "raakapohjaa" bambuvarsineen ja sudenkorentoineen jäi vielä, joten eiköhän ole tarvis tehdä siitä itsellekin jotakin. Ehkä puna- ja keltasävyisenä voisi kokeilla jotakin...

Ehdotin arjalle vaihtoa, kun näin hänen sivuillaan upean "suffragetti-kortin". (En minä oikeasti tiedä, onko tuo kortin nainen naisasianaisia, mutta kovasti näyttää siltä! Olenhan asiaan varsin perehtynyt, kun tein aihetta sivuten graduni ennen muinoin, heh-heh.) Näin upeat kortit sain Arjalta ("Tuoli", "Free" ja "Kaukomaat"):
Minä se jään aina kiitollisuudenvelkaan joka suuntaan! Kiitos, Arja, näistä ihanista korteista! - Ja sain vielä kiitoskorttina tuon aasialaishenkisen, josta siis kiitollisuudenvelka! Kiitos myös ihastuttavista "vintage-lisukkeista".

Arja kävi katsomassa sivuiltani vaihtarin, tuon köyttä "nielevän" hurjimuksen. Sen kaveriksi ounastelin laittavani itämaisen kortin, mutta sitten löysin enempi mieleiseni tuolta vanhemmasta "tuotannosta" ("You Are So Special" ja "Vapaus ajatella - ja sanoa!"):
Anne S.:n sivuilla oli tämä kiihkeä kortti ("In Love, In Green"):
Siinä oli niin vahva tunnelma ja niin kauniit värit, että sehän täytyi saada! (Miten viileän vihreässä kortissa onkin noin kuuma tunnelma :). ) Laitoin Annelle vaihtariksi "Plyymiä ja parfyymia":

Kiitos, Anne, taas vaihdosta! Upea kortti ja kivat lisukkeet!

Eikä posti loppunut vieläkään! Pirjo, jolle sain olla Salaisena Ystävänä kierroksella nro 7, laittoi minulle ihanan yllätyspostin:
Hauskoja papereita, sydänkoristeita, Geisha-kuva ja -patukka (viimeisen päälle suunniteltu kokonaisuus, kuten huomaat ;) ), ja miten Pirjo raaskikaan lähettää tuon ihanan pistelypakkauksen myös! Tuskin maltan odottaa, että pääsen sen "kimppuun". Ja kaiken kruunasi tietysti tuo upean sydämellinen 3D-kortti, kauniine ajatuksineen. Kiitos, Pirjo! Oli/on ilo olla ystäväsi!

Nytpä lähden piskin kanssa nauttimaan kevätauringosta. Täytynee ottaa varakselta lääkerasia mukaan, jos tulee vielä ikäviä yllätyksiä... (Eivät ne niin nopeatehoisia ole, mutta on niillä tietysti Plasebo-vaikutus tämmöiseen herkkäuskoiseen ihmiseen.)

7 kommenttia:

natacha kirjoitti...

hello thank you for visiting my blog come here I see really beautiful creations groetjes Natacha

Anne S. kirjoitti...

No kiva juttu, kun siellä teilläpäinkin kävi yhtä INTOa täynnä oleva posteljooni, ja toi vaan INTOhimoisilta askartelijoilta postia :D !!

Arja L kirjoitti...

Posteljoonit ovat tainneet tänään olla vähän jokapuolella varsin mukavia tyyppejä.Meidänkin loodassa oli vaikka mitä kivaa postia(ei yhtään laskua). Lämpimät kiitokset sinulle vaihtareista ja kaikesta muusta mitä kuoresta löytyi ja mihin ihmeen kiitollisuuden velkaan sinä nyt jäit. Ei minusta ainakaan siltä tunnu :)) Yritän vielä tänään saada kaikki ihanat postit blogiin.

annifanni kirjoitti...

Olppa hyvä ja mukavia askarteluhetkiä sinulle.

Pirjo kirjoitti...

Mukavaa, että pidit yllätyksestäni. Sinua on oikein ihana muistaa. Sinun blogisi on niin mielenkiintoinen, puhumattakaan sinun taitavista taideteoksista.

villiviini kirjoitti...

Kivoja posteja, kissa vieköön! Toivottavasti rytmit asettuvat. Halit, flunssa ei onneksi tartu virtuaalisesti.

cherryn kortteja kirjoitti...

Hei! Kävin kattomassa noita siun leimakuvia ja ainakin noi "pikkutyttö ja poika" aiheiset oli kivoja. Tykkään myös keijuista:)