perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Lämmin hetki vintagetyyliin oli Erilaisen Vaihdon aiheena, ja tein Marja-Leenalle aiheesta -tai aiheen vierestä - 4 ATC-korttia:
"Rantaloma": "Parhaisiin vuosiin":
"Vanha kirkkopuisto":
"The Old Summer Time":
- Isäntä tuumasi, jotta näissähän on suorastaan kuuma tuo hetki... :)
Ja tämä tervehdyskortti lähti mukaan, sekä tämmöistä oheistilpehööriä:

Marja-Leenalta sain tässä vaihdossa eilen tämän postin. Kiitos Marja-Leenalle ja emäntä-Pirjolle! :)

4 kommenttia:

Mama kirjoitti...

Upeita kortteja sinulla! Ihania oivalluksia.
Ne nypläysjutut ei minua kellarissa haittaa.Voihan se olla, että joskus sitä rupeaa itsekin. Pitsiä on kaapeissa myös melkoisesti, samaten liinoja. Tätini opetti minulle alkeita. Hän olikin oikea taituri ja opetti paikallisia ihmisiä oikein ryhmissä. Mutta kun niitä on minulla ja siskolla, limppuja ja laatikoita.
Tätini erikoisuus oli nypylöissä se, taiteilija kun oli, että maalasi nypylät. Hienoja ovatkin!
Kun tässä tulevaa??? mahdollista muuttoa ajattelen, niin osa kyllä joutaisi. Katsellaan!

Mama kirjoitti...

Minun täytyy käydä tarkkaamassa, mitä limppuja siellä on. Kyllä siellä joku pienempikin on. Voisin kyllä jonkun lähettää ihan postimaksujakin vastaan.
Kyllä ne pitsit ja kaikki jutut on ihan ihania, enkä varsinkaan pitseistä ja omasta isosta tyynystä luovu, mutta kun en kertakaikkiaan voi kaikkea säästää. Antiikkia ne eivät ole. Luultavimmin 70-luvulta ja osa tätini miehen tekeleitä.

Mama kirjoitti...

Nyt tein tilannetarkistuksen. Minulla on 3 isoa tyynyä ja kolme limppua. Limput ovat 50cm ja 30cm halkaisijoiltaan. Pienin on 23x23cm neliskulmainen, pyörehtävillä kulmilla. Jos joku kiinnostaa, voin tooaa vaikka kuvan ja tosiaankin lähettää postikuluja vastaan.
Minulla on kyllä sama vika, että tavaraa pursuaa kolkat ja nurkat. Joulua ennen sain jo hiukan tyhjennettyä seurakunnan joulumyyjäisiin lähetystyön hyväksi.

Mama kirjoitti...

Voisin luopua isoimmasta ja pienimmästä. Kuvat voin vaikka heti käydä napsasemassa.