perjantaina, helmikuuta 20, 2009

Korttiystäviä

Korttiystävältäni Rhynahilta sain taas hienoa postia. Ensiksikin tärkein, eli hänen tekemänsä kortti:
(Laitoin "just a note" -kortistakin kuvan, kun se oli viestilapuksi todella hieno :).) Kortti on kaunis kuin mikä, ruskean ja turkoosin sävyissä! (Kuva hiukka vääristää värejä, niinkuin yleensä.) Emon idea oli, että tämän kortin voisi vastaanottaja lähettää halutessaan eteenpäin, mutta en tosiaan halua! Kaikki saamani itse tehdyt kortit ovat visusti mapitettuina, että saan niitä ihailla!
Ja Ystäväni kokoamat askartelutarvikkeet olivat taas kerrassaan upeita:
Tuo leimasinsetti on ihan vietävän hieno! Juuri tekstileimasimia olen kaivannutkin, mutten ole löytänyt nettikaupoista ihan mieleisiäni. Tämä on tosi hieno setti! (Kunhan ensin hetken tutkailtuani älysin, että alku-C-kirjain on sanoille yhteinen :D.) Vintage-tyyliset tuotetarrat ovat todella kauniita ja käyttökelpoisia, ja kukkia ja nappeja tarvitaan aina! Sain myös pinon kivasti valittuja postimerkkejä, joten höyryttämistä taas riittää! Kiitos, Ystävä kallis, tästä hienosta postista taas!
Siirränpä siis omalle korttiystävälleni (joka asustelee täällä) postittamani jutut tämän postauksen jatkoksi (katso halutessasi korttiluonnos):
Ja lähetin oheissäläksi muutaman leimakuvan, korttipohjia ja kuoria, kukkia sekä tarra-arkin:
Anne S.:n tuplavaihdon eka osan ATC:t tulivat tänään, wow! Tässä Ullan "Herrasväen piknik" ja Taina Joutsenen "Water": Hienot! Suurkiitos molemmille tekijöille!
Minulta lähti vaihtoon tämä peilailukuva ja tämä.

3 kommenttia:

serja kirjoitti...

Itekin olen kyllä "maalta" ja luonto on lähellä sydäntä mut jostain kumman syystä miun silmä ei hyväksy sellasia värejä tai en ole oppinut käyttää niitä. Toisaalta en täysin tyrmää niitäkään koska yritän olla askartelussa avoin kaikelle uudelle ja oppia uutta:)

Pirjo kirjoitti...

Minulla on vielä lähettämättä Rhyanille. Pitää pyhänä tormistautua. Niin, kävin lääkärisää, vasemmassa olkavarressa oli jokin ihme oireyhtymä, selkäkipu on vielä arvoitus verenpaine 175/105, siis seurantaan. Sairasloma 24.2. asti, silloin on taas lekuri ja varmaan määrätään laboratoriokokeita ja sairasloma saattaa jatkua. Minusta tuntuu hyvälle istuutua korkeselkäsieen nojatuoliin (pehmeään) ja virkata. Silloin ei ole edes ylösnoustessa selkä kipeä. Huomenna kiikutan lääkrintodistuksen työpaikalle. Tänään pitää käydä vielä kirjastossa ja tehdä kaikkee muuta. Huomenna on miehen synttärit. Mukavaa viikonloppua ja vaihdelkaahan kortteja :)

Taina kirjoitti...

Kiitos kiitoksista!
Mukavaa että aihekin osui kohdalleen.