torstaina, helmikuuta 05, 2009

Korttiystävälle

KORTTIYSTÄVÄ -rinki alkoi minunkin osaltani, ja koskapa vaihto ei ole - vastoin alkuperäisiä suunnitelmia - salainen, voin julkaista lähetykseni nyt, kun se on päässyt uuteen kotiinsa.

Minulla on ilo lähetellä korttipostia Cherrylle. Ideana on lähettää ystävälleen itse tehty kortti, joka on tehty kulloisenkin Korttiystävä-blogissa julkaistun luonnoksen mukaan, ja lisäksi noin kolmella eurolla korttimateriaalia. HELMIKUUN 1. LUONNOS löytyy linkistä, ja tekemäni versio näyttää tältä:
Ei ollutkaan ollenkaan helppo tehdä, kun olen vähän tottumaton toimimaan noiden sydänmuotojen kanssa. En yleensä niitä juurikaan käytä. Harjoitus siis tekee hyvää!

Cherry kertoi ennakkotiedoissa tykkäävänsä mustasta ja punaisesta, ja se kuulosti minusta oikein kivalta. Sain pykätä kokoon reilusti "dramaattisen" lähetyksen :), kuten näkyy:

Tämä vaihto onkin oikein mukava idea Käsintehtyä-blogin emännältä, Katilta. Tämmöinen "kevennetty versio" Saysta. Erityisesti tykkään, kun tässä on tuo korttihaaste mukana kanssa! Lisäksi minulla oli mukava tuuri pariarvonnassa, kun vaihtoketjun molemmilla puolilla on blogisti, jota en entuudestaan tuntenut. Kiva saada uusia tuttavuuksia!

Jos et muistanut katsoa Priimaa tänään, niin katso se Ylen Areenasta! Intsun haastattelu käsityöblogistin ominaisuudessa oli oikein hyvä!

1 kommentti:

Ninnu kirjoitti...

Voi miten suloinen siili! Muutenkin kiva kortti.

Intsun tv-esiintyminen oli tosi kiva minunkin mielestäni. Sen voisi vaikka katsoa vielä uudelleen sieltä areenalta.