keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Kortteiluja

Tänä iltana saivatkin kyytiä 3 kortin materiaali -vaihdosta tulleet kamat. Koska olen, paitsi vaihto-, myös haasteaddikti, päätin tsekata, sopisivatko materiaalit johonkin haasteluonnokseen. Ja sopivathan ne! The Pink Elephant Challenge haastoi tämmöisellä luonnoksella:- The first card is my entry to this challenge, with my favourite stamped boy:/Ja tässä vaihdosta saaduista materiaaleista tehty kortti - minun suosikkileimapoitsusta:
Kun kortin avaa, se näyttää tältä:/And when you open the card, it looks like this:
Ja teinpä kortit kahdesta muustakin korttipohjasta. Ja edelleen kaikki materiaalit ovat em. vaihdossa saatuja ( ja vielä jäi ylikin, heh):

(Sorry, huono kuva. Kiiltävän korttipohjan kuvaaminen pimeässä on vaikeaa...)

Kiitos vielä kerran vaihdosta sekä Anille, jolta sain ihanat materiaalit, että vaihdon emäntä Marelolle kivan jutun järkkäämisestä! :)

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ai että olet saanut kivoja noista!
Varsinkin tuo peikko on tosi mainio!Kaikki kyllä hyviä!

intsu kirjoitti...

Kiva,että mun hölmöt jutskat ovat tulleet perille! Ja mitä sä höpötit kiitollisuuden velasta,ei meilläpäin ole sellaista sanaa,joten sinäkin voit sen sanan unohtaa:D Kyllä mä yhä joka kerta hämmästyn ja ihailen sun kortintekotaitojasi,niin sanomattoman upeita ne ovat!Leipomuksista sitten,no mä olen leiponut aina paljon. Se on jotenkin perua lapsuudesta asti. Äiti leipoi aina ja kaikkea. Kaikki leivätkin ja jauhot oli omista viljoista. Niin ja MÄ olen lihonut tupasti ja vielä siitäkin enempi. Mä en kyllä yleensä esim. pullaa syö. Mä syön suolaista ja sitä oikein ruokaa,mutta niiin paljon!! Oisko Sindi tullut sittenkin emäntäänsä....

Ann kirjoitti...

Great card - thanks for joining in the Pink Elephant Challenge.

Ann xxx

Carol kirjoitti...

cute image! thanks for joining us at TPE this week :) Great job!

hugs
carol x

Craftyanny kirjoitti...

gorgeous card, your image is very cute

Robin kirjoitti...

Wonderful work! I love your TPE challenge card! What a cute way for it to open, but the boy still shows for the inside too. Great idea! Thanks for joining us at TPE this week!
Robin
http://thepinkelephantchallenge.blogspot.com