lauantaina, helmikuuta 21, 2009

Kierrätyskortteilua

StampArticin haasteessa oli vissiin kevättä rinnassa, koskapa haastettiin käyttämään vihreää väriä. Lisäksi työssä piti käyttää jotain sellaista, jota ei ole alunperin tarkoitettu askartelumateriaaliksi. Tässä korttini: Kuvan valkoinen tausta on tapettia, "nauha" (valkoisen kukkanauhan alla) on leikattu kuviosaksilla kirjekuoresta, punasävyiset lehdet on "kliksuteltu" leikkurilla "Lähetys"-lehdestä (ko. lehti on erinomaista siihen tarkoitukseen: paksua paperia, ja kuvien värit ovat kauniit) ja vasemmanpuoleisissa kulmissa olevat perhoset ovat postimerkeistä.

7 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Upea! Hienosti olet kyllä kierrättänyt matskuja :)

Niina kirjoitti...

Tosi ihana kortti, kivansävyinen vihreä :-)

Ritu kirjoitti...

Kerrassaan upeaa kierrätystä. Tykkään tosi paljon tästä kortista. Toinen juttu, että ihan täällä Savossakin helpottaa, kun nokialaiset veteraanit saavat sittenkin ylellistä kouluruokaa :) vaan ei ole oikeasti aihetta pröystäillä kuopiolaisenakaan. Meinaavat lomauttaa koko kaupungin henkilökunnan tänä vuonna. Kas, kun meillä on rakennettu verorahoilla upea Saaristokatu täällä ! Pitää sitten pakkolomalla mennä sinne kävelemään :)

sini kirjoitti...

Hienot värisävyt tässä kortissa ja nuo "klinksutetut" lehdet on hianot!!

Päivi kirjoitti...

Voi, miten uskomattoman ihana kortti. Ja kierrätysmateriaalin käyttö niin kekseliästä. Klinksutellut lehdet tosi hienot.

Jorunn kirjoitti...

Beautiful card! Thanks for playing.

hugs,
Jorunn

Mervi kirjoitti...

Upean kortin olet tehnyt! Minäkin vihdoin ehdin tuohon osallistumaan;-))m