maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Tämä lanka toimii ehdottomasti paremmin kaulurina kuin sinä huivina, jonka Kevätpäiväntasausyllätyshuivina aloitin - ja sitten purin: Malli Suuresta Käsityölehdestä 2/2009. - Ja mukavasti lämmittää. On kokeiltu jo eilisissä tuulissa ja tuiskuissa :).
Pitsihuivikin on suunnitteilla, mutta mustasta langasta.

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Jaahas, tuo kaulurin ohje onkin kaivettava esiin! Siis etsittävä tuolta erittäin siististä ja tavarat paikoillaan olevasta askarteluhuoneesta... Tosi kivan näköinen!

Minä olen saanut mustasta langasta tarpeekseni: ei koskaan enää! Kun minä en vaan taho nähdä, tai tahtosin, mutten näe (mulla pyörii jostain syystä mielessä nää mummovitsit!)

intsu kirjoitti...

Hieno kauluri tuli! Minä en ole koskaan osannut osallistua yhteistempauksiin! Olen kertonut siitä jo monet kerrat. Katsos on paljon kivempi tehdä omia sovellutuksia ja kun blogeja lukee niin on paljon kivempaa kun kaikilla on aivan eri töitä!

Ninnu kirjoitti...

Tyylikäs kauluri.
Minäkin kutaisin miehelle kaulurin, mutta se on huomattavasti arkisempi kuin tuo sinun.

Neili kirjoitti...

Minäkin etsin tuon mallin esille, sillä olen alkanut tuumia, että kauluri on mukavampi kuin kaulaliina, jota saa kiertää tai kaartaa kaulansa ympärille ja johonkin jää aina muhkuraa tms...

Matleena kirjoitti...

Kiva kauluri tulikin! Pitääpä katsellla tarkemmin tuota mallia, sopisiko se tuolle minun lahjalangalle Linille, kun se on alkanut puhua haluavansa ehkä kauluriksi. Onpa muuten mukavan näköinen tuo sinisen ja vihreän liitto tuossa langassa! :)

Mama kirjoitti...

Ihanan näköinen. Juuri sellainen suloisen lämpimän oloinen, jolla voi tuulta ja tuiskua uhmata.=)