tiistaina, helmikuuta 24, 2009

Amerikanpoikia

Sain Siniltä Anne-S:n tuplavaihdon 2.-osan kortit. Tässä osassahan lähetetään 2 kuvaa yllätyshenkilölle, joka tekee kuvista 2 ATC:ta. Minä valkkasin taas ilmeisesti aika vaikeat kuvat, lehmipojan ja Kummisedän musta-valkonaaman. Tahdoin ottaa vähän miehisemmät aiheet, kun aika usein ATC-korteissa on kuva naisesta tai lapsesta. Tällaiset hienot ATC:t Sini oli osannut kuvistani tehdä, "Mä maalaispoika oon" ja "Brando": Kiitos, Sini! Tykkään kovasti molemmista, todella hienot! Mutta Brando on kyllä ehdoton suosikkini...
Minä sain tehdä korttini Ullalle näistä hänen lähettämistään kuvista:(Huomasin ottaa kuvan vasta, kun olin repinyt kaapin irti taustastaan.) Ja tällaiset kortit niistä tein: "Mitä jokaisen nuorukaisen on syytä tietää talouden nousu- ja laskukausista":
Ja "Kotinurkka":
- Nämä tuplavaihdot ovat tosiaan mielettömän ihania ja jännittäviä!

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Heippa,Outi! Kiitos kauhean paljon korteista,jotka tulivat tänään.Siis aivan mahtavat kortit sait kuvistani tehtyä.Ovat jo blogissani.Kyllä nämä tupla vaihdot on tosi kivoja.Kiitos!

sini kirjoitti...

Hei Outi! Sinä osaat tosiaan valita haasteelliset kuvat, -minulla oli ilo tehdä sinulle kortit jo toistamiseen samoissa merkeissä. Brando löi minut aivan ällikällä mitä hänestä keksisin. Hän oli suuri ihmisenä ja nerona taiteilijana, ristiriitaisuuksineen kaikkineen hän saa suuren kunnioitukseni! Kummisedän tunnusmusiikki on jotain selittämättömän mystistä, se riipaisee syvältä, siinä on jotain maagista taikaa, pohjatonta surua, kaipausta..Robert De Niro tekee elokuvissa myös hienoa työtä suuren neron rinnalla. -Hieman arvelutti panna kortit siihen kirppu-kirjekuoreen mutta luotan suomen postiin eikä se pettänyt nytkään luottamustani! Kiitokset Annelle että hän jaksaa järjestää meille näitä vaihtoja!Ugh, olen puhunut!

Anne S. kirjoitti...

Mahtavia, siis oikeastaan upeita kortteja olet tehnyt ja saanut, MUTTA, täälläpä paljastui yksi painajaiseni....Sait siis TAAS Siniltä kortit....Toivottavasti kukaan ei suutu minulle, kun en YHTÄÄN ole itse selvillä, kenelle on jo mennyt kenen kuvat jne.Pitäisi kai jotakin tilastoa pitää, muttakun ei riitä aika :(

flower kirjoitti...

Heippa,Outi!