keskiviikkona, tammikuuta 21, 2009

Vaihtoja uunista ulos

Tämän päivän askartelut, ATC "Lennä, lintuni":
(Vähän "sisällysluetteloa": Käytetty Saylta saatuja Japani-aiheisia leimasimia kirjoituspalkin ja geishan leimaamiseen. Leimakuvat väritin ProMarkereilla - päällekkäin värittämällä tulee kivan utuinen pinta. Linnunpesä, japanilainen nainen ja poika sekä iso perhonen taustalla leikekuvia, musta kirjainmerkki on ääriviivatarra "rakkaus", kulmassa vähän mustaa kuvioteippiä, pohjana Saylta saatuja papereita. Alinna oleva punainen kerros on suklaarasian kannesta, pienempi perhonen mainoskuvasta. Lisäksi pari metallinväristä suosikkiniittiäni taas. - Paljon mahtuu kamaa pieneen korttiin :). )
Toissapäivänä laitoin postiin :n, aiheenaan Uusi Vuosi. Paperi40:lle sen laitoin, ja perille oli mennyt. Tässä itse tehdyt osat, eli 5 ATC:tä, tervehdyskortti ja koristeltu aski (klikkaa taas kuvia, jos haluat nähdä tarkemmin): Ja tässä muut tykötarpeet, eli askillinen pikkusälää, 5 askartelutarviketta ja ylläri (musta kimallekynä - onneksi ei jäätynyt rikki postissa; vähän jännitin):

Kiva on vaihtoja saada, mutta kiva näitä on koota ja lähettääkin :)

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Kiva kun kävit kommentoimassa :) Ne kengät on kyllä ihanat. Olis jo kesä niin sais niillä mennä ulos.

Sain sulta joulukalenteri vaihdossa semmosia keiju leimakuvia ja laitoin yhden Orvokille palkinnoksi/kiitokseksi toiseen kalenteriin osallistumisesta pyysin häntä kyselemään sinulta siitä leimakuvasta. Toivottavasti ei haittaa :)

Mervi kirjoitti...

Voisin vaihtaa kanssasi leimakuvia!
Pistä osoitteesi s-postiin, niin teen
sulle aasia-aiheita toivomusten mukaan, laitat sitten takaisin samanarvoista! Ok ? Mulla on pieniä japsi kuvia myös, en ole niitä laittanut blogiin. Toi lennä lintuni on aivan ihana.