torstaina, tammikuuta 22, 2009

Upeaa postia!

Viimeinen say7-posti tuli tänään. Monien muiden tavoin voihkin täällä, että mitenkähän vieroitus onnistuu, nyyh... Ei vaan, enkä voihki. Minulla oli onni saada todella huomaavainen Salainen Ystävä, ja siitä täytyy olla todella kiitollinen!

Postissa tulikin kortti ja paketti erikseen, kuten Ystävä jo eilisessä kommentissaan ennakoi. Wow, millaisen kortin olit löytänyt:
Ja ihan on pakottava tarve esitellä kortin postimerkkikin (näkyy paketin alta):
Kaikki aina niin viimeisen päälle hienoa ja viimeisteltyä! Paketista avautui taitavasti koristeltu rasia:
Kaunis kuin mikä! (Minähän olen rasiafriikki, joten sopii, kuin nenä päähän - tai nyrkki silmään :) .)
Ja rasian kannen ala avautui jo ystävänpäivähenkinen sisältö:
Hmm... paljon vaaleanpunaisia sydämiä... mitähän niiden välistä pilkottaa:
Voi että! Paljon metallikoristeita! Ja nuo tähdet tuossa oikeassa alakulmassa... Voi harmi, kun pimeä kuva salamavalokiiltoineen ei tee näille yhtään oikeutta, mutta parempi kuva noista metallikoristeista näkyy kyllä Ystävän omassa blogissa. (Tästäkin voit koittaa kuvaa klikkaamalla saada tarkemmin selvää.)
Ja sokerina pohjalla suosikkini:
Ja kuka siis on tämä ihana ihminen, joka on minua muistanut kolmen kuukauden ajan? Hän on oliveria! Eikä minulla todellakaan ollut minkäänlaista aavistusta Ystäväni henkilöllisyydestä. Kävin kyllä Oliverian blogissa kortteja katsomassa varmaan useammankin Card Challengen aikana, vaan enpä osannut hänen kädenjälkeään yhdistää saamiini lähetyksiin. Nyt kyllä näen, näin jälkiviisaana, että väritystyyli taitaa olla tuttu. Juu-u, ja tokihan olen Oliverian em. haasteblogiin suunnittelemalla mallilla korttejakin tehnyt.

Teit Say7-ajasta tosi upean, enkä taaskaan osaa kyllin kiittää. Upea ja ihana - sanoja vain, mutta tiedät, mitä tarkoitan: KIITOS! - Ja haleja sinnepäin kanssa :).

Toinen vaihtokuori (hmm, jos tuo edellinen oli "kuori" - sehän oli laatikko) tuli armiidalta, jonka blogissa kävin ihastumassa aasialaistyttöihin (ATC-kortissa "Idän eksotiikkaa"). Kisukortti kulkusineen valloitti myös sydämeni, ja kaksi muuta onkin sitten räätälöity minua varten :). Eli seuraavat 4 kaunista korttia sain Armiidalta:

"Ei jaksa leikkiä" ja "Aasiaa":
Sekä "Idän eksotiikkaa" ja "Kurjet":
- Eivätkös olekin vietävän upeita jok'ikinen; kiitos, Armiida! Olet todella taitava kortintekijä, ja kuten aavistaa saatat, olen haltioissani jokaisesta kortista!
Armiida antoi minulle vapaat kädet valita vaihtoon, mitä haluan, joten lähetin hänelle nämä:
"I Wish You Were Here" ja "We'll Meet Again..." ylhäällä:
- Sekä "Kiitotie" ja "Katjusha, valon lapsi" alarivissä.

4 kommenttia:

marelo kirjoitti...

millaisella leiamlla leimaat noita kuvia ja mistä olet ostanut sen? Siis mistä vois ostaa veden pitävä mustetta kaikki mitä meillä päin on sellaiisia jotka eivät kestä vettä.

Oliveria kirjoitti...

Hei, Outi! Kiva kun tuli paketti ehjänä perille. Paketista tuli vähän roisin näköinen, kun postimerkit peittivätkin puolet sen pinnasta :)

Se rasia on ensimmäiseni Paulan postaamien (Art by Paula Majuri) ohjeiden mukaan tehty eikä ehkä ihan niin mitat osuneet vielä kohdalleen ;) mutta niitä täytyy ehdottomasti tehdä lisää.

SAY kutosen ja seiskan jälkeen pidän vähän taukoa näissä salaisissa ystävissä ja seuraankin teidän eienääniinsalaisten-ystävien edesottamuksia ja aikaansaannoksia :)

Näkymisiin siis askartelun merkeissä ja tässä SAY-hommassa - Ilo oli minun puolellani :)
terveisin Oliveria (SAY7)

Armiida kirjoitti...

Kiitos upeista korteistasi, jokainen oli niin mieleiseni, aivan kuin olisin itse valinnut. Kiitos. Ja mitä lisukkeisiin tulee, niin tarpeeksi ja ihania, pitsit olivatkin ostolistallani, mutta nyt ei ihan heti tarvitsekaan. ei mitään kiitollisuuden velkaa:)

noora kirjoitti...

Kiva kun piipahdit blogissani! Nyt täällä vastavierailulla ja Wautsi mitä juttuja sulla on täällä! Ihania ATC-kortteja ja tosi taidokkaita neuleita! Taidanpa tulla toistekin kyläilemään!!
Noora