tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Sateisia ATC-päiviä

Voitin sofiannan blogiarvonnan: Oikein sööttejä kuvia ja tarroja, kiitos :)

Koiran kanssa ei oikein ilkiä lenkille, kun ulkona sataa ja maa on jo ihan sula. Koira olisi sen jälkeen niin kurakarva, ettei voisi sisälle päästää. Täytyy katsoa sitten illalla pimeällä. Siinähän on se hyvä puoli, että täällä maalla ei öisin näe, missä kulkee, kun ei ole noita katuvaloja. Siis kuraisempikin keli menettelee, kun on tarpeeksi pimeää...

Sadepäivän ratoksi olen väsäillyt ATC-kortteja. Tänään kohdalleni saapui anne-s.:n liikkeellelaittama kiertävä ATC-materiaalikuori. Olikin oikein ihanaa tavaraa! Askartelin jo innolla omani, mutta julkaisen vasta, kunhan ovat menneet perille vastaanottajalleen. Huomenna materiaalikuorikin lähtee seuraavaan osoitteeseen.

Uusi Vuosi -aiheiseen vaihtoon olen koittanut mietiskellä ATC:ita. Ei ollutkaan taas ollenkaan niin helppoa, kuin olin ennakoinut. Tämmöisiä olisi tässä vaiheessa.
"Uusi Vuosi avannossa":
"Kiss":
"Vuosi vaihtuu":
("Born to explore" -teksti oikeassa yläkulmassa näkyy valokuvassa aika huonosti.)
"Tähtisadetta":
Muiden esimerkin innoittamana olen alkanut lakata ATC-kortteja, jotta pienet osaset pysyisivät paremmin paikoillaan. Sepä näyttää hankaloittavan tuota valokuvaamista. Vaikka kyseessä onkin mattalakka, salamavalossa se ottaa ikävän kiillon.
Täällä on tosiaankin pimeä päivä! Keskipäivän aikoihin yritin valokuvata "vintage-lastensukset" (heh!), jotka isäntä toi kierrätyksestä:
Ovat niin hellyyttävän näköiset tuossa seinänvierustalla. Mutta näemmä ei tahdo edes ulkona nyt valo riittää! No, pitää ottaa uusi kuva sitten, kun taas kirkastuu. (Loppuviikostahan semmoistakin ihmettä luvattiin tapahtuvaksi.)

1 kommentti:

Villiviini kirjoitti...

Joko olet toipunut synttärijuhlinnasta? Onnitteluhalit jälkikäteen - huomasin kyllä aikanaankin . ja kaikin tavoin hyvää vuotta 2009. En muista olenko jo toivotellut, mutta ei lisäonni koskaan pahaa tee, arvelee V-viini.
p.S. Ihania kortteja!