lauantaina, tammikuuta 10, 2009

Päätön velho

Kävimme melkein koko perheen voimin "aamulenkillä" - puolilta päivin. Pari kelkkaakin oli mukana, ja alamäet olivat vinhaa menoa. Aurinko paistaa ja ilma on lämmennyt kovasti. Toivottavasti sentään eivät vielä lumet sula... Oli tosi kivaa! (Teinipoika vasta heräili, kun lähdimme, joten hän kävi koiralenkkinsä sitten erikseen.)

Velhopistely näyttää nyt näin hurjalta - päättömänä:Jatkanpa vielä näitä synttärilahjojeni ihasteluita, sillä sain isännältä ison kasan taulunkehyksiä:
Vakiokehystämöstämme kun jää aina listanpätkiä, niin kehystäjä tarjoutui tekemään niistä tämmöisiä valmiita kehyksiä, varsin edullisesti. Näihin voi kehystää mitä vain, pistelyitä tai tauluja, tai mitä nyt tarve vaatii. Ilahduin kovasti!
Nyt täytyy mennä ponnistelemaan viikon Card Challenge valmiiksi. On kuistilla oleva askartelutila ehkä jo lämminnyt sen verran. Kovilla pakkasilla siellä ei tee mieli askarrella, sillä lämpö laskee siellä 16 asteeseen, ja se on kyllä näpertelijälle liian vähän.
Niin, ja sydämellinen kiitos vielä kaikille onnitteluista! Äiti ja anoppi suunnittelivat tulevansa huomenna kyläilemään meille, joten "kakunsyömiset" säästämme sinne. - Minun osaltani taitaa tosin herkuttelu olla vähäksi aikaa ohi, sillä olen järkyttynyt joulunjälkeisistä vaakalukemista ja housunvyötärön kiristämisestä...

1 kommentti:

Ninnu kirjoitti...

Päätön velho on hurja mutta hieno. Ihania kehyksiä!