keskiviikkona, tammikuuta 14, 2009

Sinistä

Jo pikkuisen kylmenee, joten järvenympärilenkkikin onnistuu, vaikka hirmuliukasta onkin. Sinisten tunnelmien innoittamana osallistun piian blogissa olevaan kivaan arvontahaasteeseen. Tehtävänä oli tehdä kortti yhden värin eri sävyjä käyttäen. Tässä leimakuvan ympärille kehitelty sininen kortti: Keiju näytti pelkästään sinisenä niin viluiselta, että otin vapauden värittää sekä hänet että kimalaisen sekoittamalla sinistä ja vaniljan väristä ProMarkeria.
Toinen kortti tulikin kierrätyskuvasta:
Kuva löytyi esikoiselle ostettujen Hai-saappaiden ohjevihkosesta. Siinähän on ihan selvästi meidän Patsku järvenympärilenkillä, eikö?
Molempiin kortteihin löytyi tarra-arkilta vinkeät tekstilappuset. (Jälkimmäisestä: Patskulle varsin sopiva teksti, kun karkailee mielellään... Ja kun hänen peräänsä huutaa, hän jää juuri tuolla tavalla taakseen tuijottamaan. Mutta vain hetkeksi, ja jatkaa sitten matkaansa. Aina on kuitenkin, tähän mennessä ja onneksi, kotiin tullut.)

7 kommenttia:

marelo kirjoitti...

Ihana pupu.

Ninnu kirjoitti...

Suloinen välipala!

Kortit myös kivoja, kumpainenkin.

Intsu kirjoitti...

Oi kuinka kiva pistely taas ja kortit sulla nyt aina ovat hienoja. Tulimme hiljattain kotiin Nurmon seurakunnantalosta,jossa oli neuvoskahvit. Tasavallan presidentti on myöntänyt veljelleni Seurakuntaneuvoksen arvonimen. Tuota titteliä olivat hönelle hakeneet Nurmon kunta, Nurmon seurakunta Nurmon Kansanlähetys,sekä Lapuan Hiippakunta. Kyllä mä nyt olen ylpeä veljestäni,vaikka me kuulutaan aivan eri seurakuntiin.

Anonyymi kirjoitti...

ihania juttuja....meillä pieni kommähdys...kun lasten juttuun laiteltiin ylös ei mustaa ja valkoista....

ja toivomus olikin että lemppari on musta.....

seuraavassa on!!!!!!!!!!!!

terveisiä!!!

marelo kirjoitti...

jos ajattelet tuota pupua vaihtoon niin se sopisi tuohon ristipistovaihto 8:n

Ritu kirjoitti...

Lämpimät kiitokset mielettömän ihanista ja todella mieleisistä materiaalikuoren korteista ja myös keijukortista ! Tykkään niin paljon !!!

Piia kirjoitti...

Kerrassaan ihania sinisiä hetkiä :)

Kiitos kun osallistuit :)