torstaina, tammikuuta 01, 2009

Alussa

Näin uuden, tuoreen ja pilaantumattoman vuoden alkaessa joillakin meistä on tapana tehdä lupauksia. Mie en luppaa mittää.
Olisin tietysti voinut luvata, etten aloita uusia käsitöitä, ennen kuin vanhat ovat valmiina, mutta miksipä minä semmoisia lupailisin.
Joten tässä eilen aloitettu bolero:
Ja tässä tänään aloitettu ristipistotyö:
Niistä tulee varmasti jotain "sitten isona"...

Uutta vuotta emme, tapojemme mukaan, erityisesti juhlineet. Oikeastaan viime yö poikkesi arjesta vain siten, että "vahtikoiramme" nukkui makuuhuoneessamme, koskapa pelkää rakettien pauketta. Muuten se nukkuu yön kopissaan.
On Patsku aikuistunut melkoisesti, niinkuin nelivuotiaalle koiralle tietysti sopiikin. Vielä viime uutenavuotena se ei suostunut nukkumaan lainkaan ennen kuin pauke laantui. Seisoi vain sänkymme vieressä ja uikutti.
Nyt koira kävi iltapisulla (ja meinasi karata kylille, mutta pelästyi raketteja ja juoksi läähättäen kotiin) ja nukkui sen jälkeen putkeen kymmenisen tuntia. Taisivat raketit kumminkin aiheuttaa ylimääräistä jännitystä, koska niin nukutti.

Kiitokset hyvän uudenvuoden toivotuksista kaikille! Liisa laittoi e-kortin, jossa on niin kiva toivotus, että laitanpa sen tähän kaikkien kyläilijöiden iloksi (se kun sopii tämän päivän valokuvien väriinkin):
Sähköinen kortti

8 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Minäkään en mitään lupauksia tehnyt, vakaita aikomuksia tosin on... :)

tuulis kirjoitti...

voi koira parkaa, ei se pauke tosiaan koirasta kivaa ole.
Meillä pojat siis poikakoirat Bitti ja Tico mennä viipottivat ilman mitään ongelmia, Laina neiti sitten makoili kainalossa ja kuunteli pauketta.
Muutenkin Laina on kainalokoira, mutta pauke ja ukkonen sekä matalalla lentävät lentokoneet tekee siitä vielä enemmän kainalossa viihtyvän.

Mari kirjoitti...

Hyvää tätä vuotta sinulle!

Peikkotyttö kirjoitti...

Ihanaa alkanutta uutta vuotta! :)

Mama kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta ja antoisia käsitöitä!

Matleena kirjoitti...

Onpa siinä korillinen kauniita töitä!

Hyvää alkanutta vuotta!

Liisa kirjoitti...

Voi kun hieno sivupohja sinulle. Oikein kaunis! Idearikasta uutta vuotta sinulle!

Pirjo kirjoitti...

Heips!

Jos olet kiinnostunut vaihtojutuista Kiinaan, niin voin antaa Helin yhteystiedot. Heli on nimittäin kiinnostunut vaihtamaan kanssasi :)