sunnuntaina, joulukuuta 14, 2008

Tekstausurakkapäivä

Ihan ekaksi jatkoa tuohon eilen täällä heränneeseen jehovantodistajia koskevaan keskusteluun. Eli täsmennän vielä: Ei minulla ole ketään ihmistä vastaan yhtään mitään, edustaapa hän mitä uskontokuntaa vain. Eilisessä tapauksessa mätti kuitenkin kaksi asiaa:

a) Lapsille ei tulla "syöttämään" mitään, kun vanhemmat ovat poissa kotoa ja
b) koti on loukkaamatonta aluetta, jossa myös lasten täytyy saada olla turvassa!

3. adventtisunnuntain avaus paperi40:n ja nooran tekemien kalenteriluukkujen myötä:
Paperi40 oli pistellyt ja verhoillut upean vihkonkannen:

Vitsi, tämä on taas sarjassamme "nyt hävettää omat luukut" -juttuja... Hieno kansi, ja ihailin upean pistelyn lisäksi myös tuota siistiä askartelutaitoa. Iiiiiisot kiitokset tästä! (Tätä tulen kyllä käyttämään mallina omille jutuillekin. Tuo vihkonauha ja sisällön vaihtomahdollisuus on tosi hyvä idea.)
Nooralta sain näitä kivoja koristeita:
- Eka kerta, kun taisi mennä Nooran kanssa kalenterit "ristiin", eli minäkin taisin hänelle antaa näitä samoja kransseja jossain vaiheessa :) Mutta eipä tuo haittaa. Hauskoja ne ovat joka tapauksessa. Kauheasti tekisi mieli ruveta rustaamaan jotain joulukoristeita näistä, mutta kun on noita lahjapuuhia niin vietävästi jäljellä vielä.
Enpä kuitenkaan malttanut pitää näppejäni erossa joulupistelypakkauksesta, jonka sain eilen ninnun valmistelemasta luukusta:
Eli pistely on jo valmis. Nyt vain tausta, hakaneulat ylälaitaan ja kilikellot alas niin koristukset ovat valmiit. Tosi kivat! Malttaisikohan antaa toisen jollekin lahjaksi, ja pitäisi itse toisen muistona... Pistelymalli on jouluinen ja nopsa tehdä. Isompiruutuiseen kankaanseen voisi tehdä vaikka kirjanmerkiksi... Käyttökelpoinen viime hetken joululahjavinkki.
Tänään olen kirjoittanut vinon pinon joulukortteja. Aina tuntuvat jäävän viime tippaan, kun huomenna jo täytyisi postittaa... En kylläkään lähetä kuin reilut parikymmentä korttia, mutta kun jokaisen askartelee yksilöllisesti/yksilölliseksi ja kirjoittaa sisälle joulurunon ja toivotuksen, niin kyllähän siihenkin vain aikaa "suttaantuu". Nämä kortit syntyivät vielä eilen illalla:
Ja vielä on tekemättäkin muutama. Saapa nähdä, kuinka ehdin. Isännän mukaan kun täytyisi huomisaamuksi saada... Ja vielä tekisi mieli katsella "39 askelta" ja Spiderman 2:sta. - Vaikka tuli Frasier-putkikin jo tuijotettua. Siinä kun menee niin mukavasti tuo joululahjasukkien neulominen samalla, niin, että ei kannata paheksua, vaikka päivä meneekin TV:n ääressä kiikkustuolissa ;) Kävin sentään Patskun kanssa kuraisella päivälenkillä!

1 kommentti:

paperi40 kirjoitti...

hei!
kiva kun tykkäsit pistelystäni!
semmosta oisin kyselly että millä tavalla sinä teet taustan tuollaisiin kirjanmerkkeihin? kaunis on tuo minkä sait ninnulta, söpön kokonen.
ja kauniita ovat olleet kaikki ne kirjanmerkit joita olet pistellyt.
hyvää joulun odotusta teidän perheelle!